Libnet.ro
UNICEF

09:30

Escapada la mare. Cat costa un weekend pe litoral, de Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Escapada la mare. Cat costa un weekend pe litoral, de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor este un pretext perfect pentru o escapada romantica la mare. Data de 14 februarie pica vineri, la inceput de weekend, numai bine pentru o minivacanta. continuă pe Adevărul

Idei DIY de impachetare a cadourilor de Ziua indragostitilor

Cand zici februarie, te gandesti in mod automat la Ziua indragostitilor. Sarbatoare preponderent comerciala, la fel ca si Halloween-ul, ea este iubita de cei care apreciaza exprimarile exuberante ale trairilor interioare si urata de traditionalisti, care spun ca nu au nevoie de o data anume pentru a-si declara dragostea pentru cei dragi.

De Ziua indragostitilor, muzica si poezie la Calarasi

Muzica si poezie, vineri, de Ziua indragostitilor, la Calarasi. Ovidiu Mihailescu lanseaza pe 14 februarie, ora 13. 00, la sala Euterpe a Directiei pentru Cultura discul O lume de vis si volumul de poezii Cantece de trecut puntea.

De Ziua indragostitilor, clientii Allview primesc accesorii gratuite

Cu ocazia Valentines Day, Allview da miercuri startul campaniei Ziua indragostitilor, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

VIDEO Politista de la Vocea Romanei concerteaza de Ziua indragostitilor

Politista din Arad care a facut senzatie la Vocea Romanei va concerta vineri seara, de la ora 19,00, in sala mare a Palatului cultural alaturi de Quaternion Band si orchestra Filarmonicii de Stat Arad.

De Ziua indragostitilor, Teatrul Muzical din Galati va elibera certificate de casatorie pentru o zi

Obisnuiti sa celebreze ziua sfantului patron al indragostitilor galezi, Sf. Dwynwen, Teatrul Muzical Nae Leonard din Galati va organiza vineri un eveniment care va incerca sa imbine traditia catolica cu cea autohtona.

Targ de Ziua indragostitilor, intr-un mall din Buzau

In perioada 11 - 16 februarie, Galleria Mall Buzau organizeaza Targul indragostitilor. Acesta va fi deschis intre orele 11. Vizitatorii pot achizitiona cadouri pentru cei dragi si obiecte lucrate manual de catre mesteri populari.

Romanii au renuntat la cadourile traditionale. Vezi topul ofertelor pentru Ziua indragostitilor

Mai sunt cateva zile pana la Valentines Day, sarbatoarea indragostitilor in stil american. Asa ca romanii si-au planificat deja surpriza pentru persoana iubita. Au renuntat la cadourile traditionale si.

Cat costa cele mai scumpe cizme din lume?

In Anvers se afla cele mai scumpe cizme din lume, in valoare de 2. 4 milioane de euro. Zecile de mii de diamante incrustate justifica, in mare parte, pretul piperat al pieselor vestimentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )