Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este cel mai bine PAZIT secret din lume. in 128 de ani NIMENI nu a reusit sa afle misterul

Antena3 Antena3,
Este cel mai bine PAZIT secret din lume. in 128 de ani NIMENI nu a reusit sa afle misterul

Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata in seifuri inca din 1919. Se spune ca doar doi angajati ai companiei stiu formula in acelasi timp si ca nu au voie sa. continuă pe Antena3

Faze Tari: Arata-mi sanii ca sa-ti spun cine esti. Primul ghicitor in sfarcuri din lume; Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat: Ce se intampla cu adevarat in bizarul loc; Cel mai nou trend de pe retelele de socializare! Tinerii care isi miros

Era atat de slaba incat oamenii se speriau de ea! Cum arata dupa ce a stat doua luni in spital si s-a insanatosit. Antonia Eriksson, in varsta. Asta este cel mai bine pastrat secret din lume! Cum se fabrica Coca Cola. Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata.

Simona Halep, dupa victoria de la Doha: Este cel mai mare turneu pe care l-am castigat

Victoria in turneul de la Doha este cea mai mare a carierei, considera Simona Halep, care, duminica, a obtinut cel de-al saptelea succes consecutiv intr-o finala WTA. Ma simt foarte, foarte bine acum. Sunt.

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de.

Basescu despre ASF: Rusanu, Daianu si Ursache, cel mai bine platiti din lume pentru incompetenta lor

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca va cere Parlamentului revocarea imediata a intregii conduceri a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), sustinand ca institutia este o cloaca, unde si-au gasit loc de parcare toti clientii politici, altfel profund incompetenti si nepregatiti pentru aceasta munca.

Corpul uman: Intre ce ore functioneaza cel mai bine organele tale

Totul in jurul nostru se reteta ciclic: secundele, minutele, orele, zilele, anii, anotimpurile, somnul, respiratia, bataile inimii. Viata e formata dintr-o intreaga gama de cicluri care creeaza o adevarata.

SOC! Duncan James de la Blue admite in mod public ca este GAY: Sa recunosti acest fapt este cel mai dificil lucru pe care il poate face o persoana!

Daca proiectele muzicale ale formatiei britanice Blue nu mai tin prima pagina a ziarelor precum in perioada lor de glorie,.

Familia Peugeot pierde controlul asupra companiei pe care a fondat-o acum mai bine de doua secole. Statul francez si chinezii de la Dongfeng intra puternic in actionariat

Marti a fost un moment istoric pentru grupul Peugeot-Citroen deoarece familia Peugeot care a fondat compania in 1810 nu mai este cel mai mare actionar, acelasi numar de actiuni avand si statul francez, dar si compania chineza Dongfeng. Acordul formal a fost aprobat marti si semnarea oficiala va fi la final de martie cand presedintele chinez Xi Jinping va veni la Paris. PSA are disperata nevoie de capital, iar chinezii de la Dongfeng vin cu banii ce pot salva grupul aflat in mare dificultate.

Felix Rache: Pe cine injura cel mai mult Traian Basescu, ala ajunge presedintele Romaniei

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica a declarat ca persoana care este cel mai mult injurata de presedintele Basescu are cele mai mari sanse la agerile prezidentiale. Vorbim despre.

Sapte firme romanesti, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa

Sapte branduri romanesti au luat parte, in perioada 14-17 februarie, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa, Inhorgenta Munchen, conform unui comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Mugur Ciuvica despre criza din USL: Eu cred ca daca o mai tin mult asa cu cearta asta, cel mai bine ar fi sa se rupa

Invitatat in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, Mugur Ciuvica a discutat despre problemele care au aparut in ultimul timp in USL. Acesta a comentat declaratiile pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )