Libnet.ro
UNICEF

23:00

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, dupa victoria de la Doha: Este cel mai mare turneu pe care l-am castigat

Victoria in turneul de la Doha este cea mai mare a carierei, considera Simona Halep, care, duminica, a obtinut cel de-al saptelea succes consecutiv intr-o finala WTA. Ma simt foarte, foarte bine acum. Sunt.

Sapte firme romanesti, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa

Sapte branduri romanesti au luat parte, in perioada 14-17 februarie, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa, Inhorgenta Munchen, conform unui comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Mariana Campeanu refuza sa comenteze situatia sotului ei, care primeste pensie cu cel mai mare grad de invaliditate de la Casa de Pensii (VIDEO)

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a refuzat sa comenteze, miercuri dimineata, acuzatiile ce i se aduc in cazul sotului ei, care o obtinut pensie si indemnizatie pentru cel mai mare grad de invaliditate, in.

RECORD: Cel mai mare profit din istoria Petrom

Petrom a inregistrat anul trecut un profit record, cel mai mare din istoria unei companii din Romania. Totusi, vanzarile sunt in scadere.

China a devenit cel mai mare consumator mondial de aur

China a devenit, in mod oficial, anul trecut, cel mai mare consumator mondial de aur, India pierzand acest loc de frunte pentru prima data in istorie.

MINUNEA pe care o pregateste China. Va fi cel mai MARE din lume

Cunoscuti pentru proiectele lor mai mult decat ambitioase si mari, chinezii au anuntat acum constructia unui tunel subacvatic de 123 de kilometri, care urmeaza sa treaca pe SUB Marea Bohai. Constructia acestui.

Este cel mai bine PAZIT secret din lume. in 128 de ani NIMENI nu a reusit sa afle misterul

Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata in seifuri inca din 1919. Se spune ca doar doi angajati ai companiei stiu formula in acelasi timp si ca nu au voie sa.

Cel mai mare hipermarket din Deva se inchide. Real va intra in procesul de re-branding, sub sigla Auchan

Conducerea complexului comercial Real din Deva a anuntat ca hipermarketul va fi inchis in perioada 17 27 martie, in care va intra intr-un proces de re-branding, dupa ce in toamna anului trecut a fost finalizata achizitia centrelor comerciale Real de catrea grupul Auchan.

Afaceri de familie: Sotul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, primeste pensie cu cel mai mare grad de invaliditate de la Casa de Pensii condusa de sotia sa

Ministrul liberal al Muncii,Mariana Campeanu, i-a acordat, in 2005, sotului sau Iulian Campeanu, pensie si indemnizatie de insotitor de la Casa de Pensii Ilfov, acolo unde conducea Mariana Campeanu.

SOC! Duncan James de la Blue admite in mod public ca este GAY: Sa recunosti acest fapt este cel mai dificil lucru pe care il poate face o persoana!

Daca proiectele muzicale ale formatiei britanice Blue nu mai tin prima pagina a ziarelor precum in perioada lor de glorie,.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )