Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai mare hipermarket din Deva se inchide. Real va intra in procesul de re-branding, sub sigla Auchan

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare hipermarket din Deva se inchide. Real va intra in procesul de re-branding, sub sigla Auchan

Conducerea complexului comercial Real din Deva a anuntat ca hipermarketul va fi inchis in perioada 17 27 martie, in care va intra intr-un proces de re-branding, dupa ce in toamna anului trecut a fost finalizata achizitia centrelor comerciale Real de catrea grupul Auchan. continuă pe Adevărul

RECORD: Cel mai mare profit din istoria Petrom

Petrom a inregistrat anul trecut un profit record, cel mai mare din istoria unei companii din Romania. Totusi, vanzarile sunt in scadere.

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de.

Sapte firme romanesti, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa

Sapte branduri romanesti au luat parte, in perioada 14-17 februarie, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa, Inhorgenta Munchen, conform unui comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Mariana Campeanu refuza sa comenteze situatia sotului ei, care primeste pensie cu cel mai mare grad de invaliditate de la Casa de Pensii (VIDEO)

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a refuzat sa comenteze, miercuri dimineata, acuzatiile ce i se aduc in cazul sotului ei, care o obtinut pensie si indemnizatie pentru cel mai mare grad de invaliditate, in.

China a devenit cel mai mare consumator mondial de aur

China a devenit, in mod oficial, anul trecut, cel mai mare consumator mondial de aur, India pierzand acest loc de frunte pentru prima data in istorie.

Am facut cea mai mare prostie din viata mea, acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune - SRTv) a scris, sambata, pe blogul personal, ca inclina tot mai mult sa ii dea dreptate fratelui sau, care i-a spus, in decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata, acceptand sa conduca TVR.

Stelian Tanase: Inclin sa cred ca am facut cea mai mare prostie din viata mea acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase, directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune, scrie, pe blogul personal, ca inclina sa creada tot mai mult ca fratele sau avea dreptate cand i-a spus, in luna decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata sa acceptand sa conduca TVR.

Pretul aurului a trecut de 1.300 dolari uncia - cel mai ridicat nivel din noiembrie

Pretul futures al aurului a urcat, vineri, pe pietele externe, iar pe intreaga saptamana trecuta a inregistrat cel mai important avans din octombrie pana in prezent, pe fondul unor date sub astepari privind economia SUA, care au alimentat cererea de plasamente sigure.

Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria JO de iarna, cu 15 trofee

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13.

Bjorndalen castiga a 13-a medalie olimpica si devine cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor de Iarna

Ole Einar Bjorndalen Norvegia, 40 de ani) a castigat miecuri seara stafeta mixta de biatlon de la Sochi. Aceasta medalie castigata de el la Jocurile Olimpice, a 13-a, il face cel mai galonat sportiv din istoria Olimpiadelor, din toate timpurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )