Libnet.ro
UNICEF

13:00

Este cel mai consumat hamburger din lume, dar iata INGREDIENTELE care-l fac irezistibil. Daca poti fa-l acasa

Antena3 Antena3,
Este cel mai consumat hamburger din lume, dar iata INGREDIENTELE care-l fac irezistibil. Daca poti fa-l acasa

Este unul din cele mai consumate produse de la celebrul lant de restaurante fast food, iar chef-ul care l-a inventat a postat pe internet reteta care sta la baza lui. Care sunt ingredientele de care aveti nevoie. continuă pe Antena3

Un computer Apple de colectie ar putea deveni cel mai scump calculator din lume

Unul dintre primele computere lansate de compania Apple, functional si in zilele noastre si echipat cu toate accesorile originale, ar putea fi cel mai scump calculator din lume. Acesta va fi scos la licitatie in.

Reportajul The Telegraph: Printul Charles al Transilvaniei. Este cel mai fascinant loc din Europa

De cele mai multe ori suntem foarte nemultumiti de tara noastra. inconjurati de coruptie, furturi, cuvinte urate, minciuna la nivel inalt am ajuns sa vedem mai mereu partea goala a paharului. insa desi.

Cel mai iubit dresor din lume a devenit cel mai controversat din bransa. Cesar Milan: Da, folosesc zgarzi cu socuri electrice, dar nu o fac din cruzime

Cunoscutul dresor de caini, Cesar Milan, a iscat un adevarat scandal dupa ce a recunoscut ca in antrenamentele sale foloseste fie zgarzi cu soc electric sau le aplica lovituri cainilor aflati in situatii.

Un caine mic cu dorinte mari. Suni ar putea primi titlul de cel mai mic catel din lume

Multi patrupezi isi doresc acest titlu, insa terrierul din imaginile urmatoare are sansele cele mai mari sa obtina ravnitul premiu. Suni, care are numai trei luni si traieste in Polonia, cantareste.

Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul lui Edvard Munch, a fost expus la New York

Unul din cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul, semnat de pictorul norvegian Edvard Munch, poate fi vazut timp de sase luni intr-o expozitie la New York. Evenimentul este intr-adevar extraordinar,.

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

Capital: Frank Timis este cel mai bogat roman. Dan Diaconescu si Gigi Netoiu au iesit din top 300

Frank Timis este cel mai bogat roman, mentinandu-se pe aceasta pozitie pentru al doilea an consecutiv. Potrivit calculelor Capital, averea sa este estimata la 1,7 - 1,75 miliarde de euro, in crestere fata de anul trecut. Averile insumate ale celor mai bogati 300 de oameni de afaceri din clasament se situeaza in jurul valorii de 26,5 miliarde de euro, in scadere cu 3 miliarde de euro fata de editia din 2011, pierderile si insoventele avand o influenta importanta asupra acestora. Ponderea averilor din TOP 300 in Produsul Intern Brut al Romaniei s-a redus pana la 19,4%, de la 23,6% cat a fost in 2011. Practic, peste 50% dintre milionari au inregistrat scaderi ale averilor, mai mult de 30 au iesit din top, si doar doi au reusit sa-si conserve miliardul de euro.

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

VIDEO Cea mai puternica ARMATA din lume va avea arme cu LASER in numai doi ani.

Arme cu laser capabile sa distruga nave de mici dimensiuni sau sa doboare drone vor echipa soldatii din armata SUA in urmatorii doi ani, potrivit amiralului Matthew Klunder, potrivit Capital. ro Amiralul Matthew Klunder este cel care conduce Office of Naval Research care executa si promoveaza programele stiintifice si tehnologice ale marinei Statelor Unite. Acesta a declarat recent intr-un interviu ca marina americana lucreaza cu mai multe firme din industria de aparare pentru a testa lasere .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )