Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce este dieta preistorica si cum functioneaza. Slabeste peste 10 kilograme in timp record.

România Liberă România Liberă,
Ce este dieta preistorica si cum functioneaza. Slabeste peste 10 kilograme in timp record.

Regimul alimentar de zi cu zi s-a transformat substantial in ultimele decenii, fara ca organismul nostru sa ceara aceasta schimbare. De altfel, corpul uman nu este adaptat dietei moderne, ci ar trebui hranit ca in trecut, prin dieta preistorica. A manca doar ce ne ofera pamantul, plante si animale fara niciun fel de procesare industriala sau genetica, sta la baza dietei preistorice specifice omului in urma cu 10. 000 de ani. Sa dam timpul inapoi este imposibil si, in numeroase cazuri, complet . continuă pe România Liberă

Peste 10.000 de sindicalisti din invatamant - asteptati sa protesteze astazi in Bucuresti. Simion Hancescu, FSLI: Ne gandim sa declansam greva generala in invatamant la alegerile europarlamentare

Peste 10. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) sunt asteptati astazi la un miting la Guvern, urmat de un mars pana la Palatul Parlamentului, anunta FSLI. Principala revendicare a profesorilor este alocarea a 6% din PIB pentru educatie. Simion Hancescu, presedintele FSLI, a declarat pentru HotNews. ro ca daca nici dupa acest protest guvernul nu va incerca sa gaseasca solutii, membrii federatiei vor participa la un referendum in care vor spune daca doresc sa organizeze o greva generala in invatamant si cand. Sunt doua variante propuse de colegi: greva generala in preajma europarlamentarelor sau greva generala undeva spre sfarsitul anului scolar, in iunie, a afirmat pentru HotNews. ro Hancescu. Daca greva generala va fi declansata la europarlamentare, este vorba despre un boicot si vom monitoriza toti profesorii participanti la alegeri. Ideea e sa nu fie votati de catre cadrele didactice .

INS: Volumul lucrarilor de constructii noi a scazut cu peste 10% in primele noua luni

Volumul lucrarilor de constructii a scazut in primele noua luni cu 0,1% ca serie bruta, influentat de lucrarile de constructii noi, care au inregistrat un declin de 10,4%, si cu 2,3% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de.

Starbucks angajeaza peste 10.000 veterani de razboi si soti ai membrilor activi in fortele militare din SUA

Cel mai mare lant de cafenele din lume, Starbucks, a anuntat ca va angaja peste 10. 000 de veterani si soti ai membrilor activi in fortele militare din Satele Unite, in urmatorii cinci ani, relateaza Reuters.

Peste 10.000 de profesori vor protesta miercuri, in Capitala.

Peste 10. 000 de profesori vor protesta, miercuri, intre orele 11:00-12:00, in Piata Victoriei, pentru modificarea legislatiei din domeniul educatiei si pentru alocarea unor sume mai mari pentru acest sector in bugetul din 2014. Principalele revendicari ale manifestantilor se refera la alocarea, incepand cu anul 2014, a minimum 6% din PIB pentru educatie, modificarea Legii educatiei nationale, adoptarea unei legi a salarizarii, dar si la depolitizarea si debirocratizarea invatamantului. Citeste .

Peste 10.000 de sindicalisti din invatamant vor protesta miercuri la sediul Guvernului, urmand sa plece in mars pana la Parlament

Protestele sindicalistilor din invatamant continua, fiind anuntati peste 10. 000 de membri ai FederatieiSindicatelor Libere dininvatamant pentru mitingul de la Guvern, urmand sa plece in mars.

Miting de amploare. Peste 10.000 de profesori protesteaza maine la Guvern si Parlament

Circa 10. 000 de profesori vor iesi in strada miercuri, nemultumiti de salarii si de conditiile din invatamant. Protestul va avea loc in Piata Victoriei din Capitala, intre orele 11. 00 si 12. 00, urmand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )