Libnet.ro
UNICEF

22:01

Ea este femeia care isi poate rasuci mana la 720 de grade - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ea este femeia care isi poate rasuci mana la 720 de grade - VIDEO

Wang Chu, are 20 de ani, si este una dintre cele mai flexibile persoane din lume. Tanara isi poate rasuci membrele dupa cum doreste, potrivit Daily Mail. Tanara isi poate rasuci. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: O natiune isi poate pierde teritoriul, populatia, capitala si armata, dar ramane vie cat continua sa fie intrupata de Parlament

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, miercuri, ca o natiune isi poate pierde teritoriul, populatia, capitala si armata, dar ramane vie si treaza atat timp cat continua sa fie intrupata de Parlament.

Serbia a prelungit termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3.

Serbia a prelungit termenul in care Romania poate solicita extradarea lui Sebastian Ghita

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3. Ieri, purtatorul de cuvant al Ministerul Justitiei din Serbia declarase pentru.

Serbia a prelungit termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita

Extradarea lui Sebastian Ghita mai asteapta. Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea fostului deputat, anunta.

Serbia a prelungit termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3. Ieri, purtatorul de cuvant al Ministerul Justitiei din Serbia declarase pentru HotNews. ro ca pana la acel moment autoritatile romane nu cerusera prelungirea termenului initial de 18 zile.

Tariceanu: O natiune isi poate pierde teritoriul, populatia, capitala si armata, dar ramane vie cat timp e intrupata de Parlament

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat miercuri, intr-un discurs sustinut in Parlament cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sedinta a Legislativului, tinuta la Iasi, ca Parlamentul este inima si mintea natiunii si ca toate celelalte institutii si puteri ale statului pot fi coplesite ori pot disparea, dar atat timp cat Parlamentul dainuie, atat timp cat delibereaza si legifereaza, natiunea ramane intreaga si neinvinsa. Parlamentul nu este o institutie printre altele, o putere alaturi de altele, este sinteza natiunii pe care o reprezinta, este garantul supravietuirii natiunii. iar natiunea exista atata timp cat Parlamentul ei lucreaza, a mai sustinut Tariceanu in discurs.

isi poate aminti fiecare zi a vietii ei. De ce boala sufera o tanara de 27 de ani (VIDEO)

O tanara din Australia isi aminteste fiecare detaliu din viata ei. Rebecca Sharrock are o memorie autobiografica superioara HSAM). Aceasta este o afectiune rara, care ii permite sa isi.

Viata bate filmul! Femeia care, la 37 de ani, are 38 de copii. Cum a fost posibil! - VIDEO

O femeie ugandeza de 37 de ani are 38 de copii, dintre care patru seturi de tripleti si trei seturi de cvadrupleti si gemeni, a indicat miercuri un politician local, scrieAgerpres. Mariam Nabatanzi din.

Scoala bizara care isi obliga elevii sa scrie cu ambele maini, in acelasi timp. Nu ai mai vazut asa ceva!

O scoala din India ii obliga pe elevii care ii calca pragul sa fie ambidextri, o practica bizara care a socat Occidentul, scrie Mirror. Desi doar zece la suta din populatia lumii este.

United Airlines ii va recompensa pe cei care isi cedeaza locurile cu sume de pana la 10.000 de dolari

Compania aviatica United Airlines ofera pana la 10. 000 de dolari celor care renunta voluntar la locurile pe care le-au achizitionat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )