Libnet.ro
UNICEF

00:08

Scoala bizara care isi obliga elevii sa scrie cu ambele maini, in acelasi timp. Nu ai mai vazut asa ceva!

Antena3 Antena3,
Scoala bizara care isi obliga elevii sa scrie cu ambele maini, in acelasi timp. Nu ai mai vazut asa ceva!

O scoala din India ii obliga pe elevii care ii calca pragul sa fie ambidextri, o practica bizara care a socat Occidentul, scrie Mirror. Desi doar zece la suta din populatia lumii este. continuă pe Antena3

CONCURS. incepe competitia interjudeteana Profu de mate, la care pot participa elevii din clasele II-VIII

Elevii din ciclul primar si ciclul gimnazial pot participa, gratuit, la concursul Profu` de mate, care incepe in 11 mai, ora 08. 00, si se incheie in 17 mai, la ora 20.

Ea este femeia care isi poate rasuci mana la 720 de grade - VIDEO

Wang Chu, are 20 de ani, si este una dintre cele mai flexibile persoane din lume. Tanara isi poate rasuci membrele dupa cum doreste, potrivit Daily Mail. Tanara isi poate rasuci.

United Airlines ii va recompensa pe cei care isi cedeaza locurile cu sume de pana la 10.000 de dolari

Compania aviatica United Airlines ofera pana la 10. 000 de dolari celor care renunta voluntar la locurile pe care le-au achizitionat.

Faze tari:Cel mai sexy detinut, interzis intr-o tara. A fost deportat acasa;Reactia total neasteptata a unui barbat care isi gaseste iubita in pat cu altul; Nu s-a mai depilat de un an, dar spune ca se simte perfect in propria piele

Cu cat se vinde casa in care Marilyn Monroe si-a gasit sfarsitul. Daca vreti sa respirati aerul fin pe care, candva, l-a respirat si. Un barbat a slabit atat de mult, incat nici cainele sau nu l-a mai recunoscut. Un american, care s-a aflat in spital timp de cinci.

Copil spulberat de masina in fata parintilor care isi faceau un selfie in lanul de rapita

Un copil de numai 3 ani a fost spulberat de un autoturism chiar sub ochii parintilor, in timp ce acestia isi faceau un selfie intr-un lan de rapita. Medicii au incercat minute in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )