Libnet.ro
UNICEF

17:15

Este oficial! Cati bani vor primi pacientii care au aceasta boala si se trateaza acasa

Playtech Playtech,
Este oficial! Cati bani vor primi pacientii care au aceasta boala si se trateaza acasa

Vesti noi de la Guvern! La cererea Ministerului Sanatatii, pacientii care sufera de o boala destul de des intalnita, dar care aleg sa se trateze acasa, vor primi o indemnizatie lunara pentru hrana. Motivul acestei hotarari este aceea de a-i stimula pe bolnavi sa-si urmeze tratamentul cu strictete. Cine va beneficia de ajutor din partea . continuă pe Playtech

Cati bani vor primi medicii de familie pentru fiecare bolnav COVID-19 monitorizat

Ordonanta de Guvern referitoare la bolnavii asimptomatici sau cu simptome usoare prevede ca acestia vor fi monitorizati de catre medicii de familie. Concediile medicale pentru aceste persoane vor fi emise tot de catre medicii de familie, la fel si pentru persoanele care s-au aflat in izolare.

Craiova intra in scenariu rosu. Ce amenzi vor primi cei care sunt prinsi fara masca. incepe vanatoarea! Aveti grija!

Craiovenii nu mai au voie sa mearga fara masti de protectie in spatii publice deschise, nu mai pot merge la cinematograf, restaurant sau intr-o cafenea. in plus, toate scolile din oras vor fi inchise de miercuri, 21 octombrie. in scenariu rosu intra si comuna Carcea, situata in apropiere de Craiova.

Este oficial! Raed Arafat rupe tacerea. Unde vor fi tratati pacientii infectati cu COVID-19 in lipsa locurilor la ATI

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de Guvern de joi, ca se va incerca suplimentarea numarului de ventilatoare in unitatile de Primiri Urgente. Acest lucru are in vedere tratarea pacientilor care au nevoie urgenta de oxigen, pana cand acestia vor avea sansa la un loc in ATI. O noua .

Se dau bani de la stat! Ce categorii de romani vor primi 180 lei in plus

In sedinta de Guvernului Orban din 14 octombrie, s-a dat o decizie pentru pensionarii de peste 75 de ani. Acestia vor primi de la stat vouchere de masa calda. Conform lui Marcel Bolos, masura ii avea in vedere pe cei cu pensii sociale. Astazi aflam ca aceasta masura se va apica retroactirv, pe 4 luni, .

Cati bani a castigat CFR Cluj dupa victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cat bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rand singura echipa romaneasca in grupele unei competitii europene. Si singura care are acces la sumele uriase pe care UEFA le pune la bataie. in ciuda faptului ca fondul a scazut din cauza pandemiei de coronavirus, reteta financiara ramane una excelenta. Doar pentru victoria de la Sofia, .

Simona Halep a dat lovitura vietii. Cati bani a castigat din publicitate, pe langa suma fabuloasa din tenis

Simona Halep este una din cele mai prolifice sportiv romance. in ultimii ani valoarea ei, nu numai ca sportiv, a crescut considerabil. Odata pentru sumele castigate la turneele la care a participat, si doi, datorita contractelor de sponsorizare. Companii ca Nike, Hublot, Adidas, Mercedes-Benz, etc. , au semnat contracte mari cu sportiva noastra. Simona Halep a .

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune .

Ce se intampla cu apa calda din acest moment. Este oficial, anuntul lui Nicusor Dan

Vesti nu tocmai bune pentru bucurestenii racordati la sistemul de termoficare. Primarul Nicusor Dan a anuntat ce se intampla cu apa calda si caldura din acest moment in Capitala. Anunt important pentru bucuresteni: ce se intampla cu apa calda Dupa trei zile in care s-au inregistrat temperaturi sub 10 grade, bucurestenii stau in frig si .

Medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu COVID-19

Guvernul a adoptat joi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de COVID-19 vor fi moniorizati de catre medicii de familie, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Potrivit acestuia, este o modalitate de a se reduce presiunea pe sistemul sanitar de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )