Libnet.ro
UNICEF

10:00

El este omul cu cei mai multi dinti in gura (VIDEO)

Antena3 Antena3,
El este omul cu cei mai multi dinti in gura (VIDEO)

Persoana cu cei mai multi dinti in gura, respectiv 37, este Vijay Kumar V. A, din localitatea indiana Davangere. Barbatul are cinci dinti in plus fata de numarul mediu de dinti pe care il are. continuă pe Antena3

Studiu: Cei mai multi copii sunt traficati de parintii lor

Peste doua treimi dintre victimele traficului cu fiinte umane din Romania, cu varsta de 18 ani, au fost traficate de o persoana apropiata sau de o persoana cunoscuta si considerata de incredere.

Invazie de Pokemoni in Bucuresti. Locurile unde se gasesc cei mai multi Pokemoni

Pokemon Go, jocul care te scoate din casa si te pune sa pornesti la vanatoare de pokemoni virtuali cu ajutorul unei harti care iti foloseste datele GPS, pare sa aiba succes si printre.

Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza femeile care viziteaza obiectivele turistice din Roma (VIDEO)

Situatie ingrijoratoare la Roma. Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza si cer sume uriase de bani femeilor pentru fotografii in fata obiectivelor turistice, informeaza B1.

Bataie pe locurile de la Universitatea din Bucuresti: specializarea la care s-au inscris cei mai multi candidati

Peste 20. 000 de candidati si-au depus dosarele in sesiunea din iulie pentru admiterea la studii universitare de licenta la facultatile Universitatii din Bucuresti. Astfel, aceasta ramane in continuare in topul candidatilor.

Iohannis: Suntem unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres.

Cel putin sase morti si mai multi raniti

Trei persoane cautate, vineri seara, de politia germana au produs cel putin sase morti si mai multi raniti in centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, au declarat surse din politie pentru AFP, bilant confirmat si de postul de televiziune BR. Politia a informat ca, potrivit martorilor, au existat trei atacatori cu carabine. De asemenea, politia a anuntat ca suspecteaza un atac terorist si autoritatile au instituit starea speciala cerandu-le oamenilor sa ramana in locuinte.

Prahova: Circulatie ingreunata pe DN 1, pe sensul de urcare catre munte formandu-se coloane de masini pe mai multi km

Circulatia pe DN 1 se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, intre Ploiesti si Brasov, unde pe sensul de urcare catre munte s-au format coloane de masini pe mai multi kilometri intre Nistoresti si Comarnic si la intrarea in statiunea Busteni, informeaza News. ro.

Efectele epurarilor din sistemul militar din Turcia: Mai multi militari si politisti s-au sinucis

Mai multi militari si politisti turci s-au sinucis ori au incercat sa se sinucida dupa tentativa de lovitura de stat esuata si ca urmare a deciziilor luate de autoritatile de la Ankara privind.

Dan Diaconescu, pasa in puscarie. Este senzational ce a pus la cale impreuna cu mai multi puscariasi

Viata intre cei patru pereti ai celulei nu e tocmai usoara pentru Dan Diaconescu, condamnat la cinci ani pentru santaj. Dar, pentru ca este un personaj popular, omul de televiziune are ajutoare de nadejde i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )