Libnet.ro
UNICEF

13:00

Studiu: Cei mai multi copii sunt traficati de parintii lor

Antena3 Antena3,
Studiu: Cei mai multi copii sunt traficati de parintii lor

Peste doua treimi dintre victimele traficului cu fiinte umane din Romania, cu varsta de 18 ani, au fost traficate de o persoana apropiata sau de o persoana cunoscuta si considerata de incredere. continuă pe Antena3

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Invazie de Pokemoni in Bucuresti. Locurile unde se gasesc cei mai multi Pokemoni

Pokemon Go, jocul care te scoate din casa si te pune sa pornesti la vanatoare de pokemoni virtuali cu ajutorul unei harti care iti foloseste datele GPS, pare sa aiba succes si printre.

Politic Show: Fenomenul Buzau: cei mai multi edili alesi cu 100%. Reporter prin lumea primarilor perfecti; Ilie Nastase: Nu stiu daca ies acum din UNPR, dar eu nu ma duc cu Basescu; Negocieri intre partidele mici: Nicusor Dan ramane un lup aproape singur

Ce decizie a luat conducerea PNL cu privire la desemnarea unui premier. Copresedintele PNL Vasile Blaga a precizat astazi ca premierul. La Galati, dupa alegeri, o noua rotatie a cadrelor. Dupa ce noii alesi locali s-au inscaunat, preluandu-si noile functii in administratia galateana.

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres.

Medicina de familie din Vaslui, in doliu. S-a stins fulgerator unul dintre cei mai apreciati doctori

Unul dintre cei mai iubiti medici de familie din Vaslui s-a stins din viata la doar 59 de ani. Medicul Magda Popa a pierdut lupta cu o bloala incurabila, care a raspus-o fulgerator.

Bilantul tacerii: cei mai scumpi la vorba parlamentari

Lucreaza trei zile pe saptamana, si-au votat pensii speciale si au incercat sa-si majoreze salariile, insa multi parlamentari nu au luat cuvantul nici macar o data de-a lungul celor aproape patru ani de cand au fost alesi.

Top 3 cei mai cunoscuti romani cautati prin Interpol. Codrut Marta, cea mai misterioasa disparitie din lista cu 160 de infractori din Romania

160 de romani se afla pe lista Most Wanted a Interpolului, ei fiind cautati pentru ca au comis infractiuni grave, multi dintre acestia primind intre timp pedepse mari cu inchisoarea.

Multumita Maxthon, chinezii stiu mai multe despre tine decat parintii tai

Cand vine vorba de confidentialitate, browser-ul Maxthon pare a avea o problema serioasa. Sectorul browserelor de internet este in prezent dominat aproape in totalitate de cateva companii precum Apple, Microsoft sau Google). insa exista si alternative la produsele acestora, iar Maxthon este cu siguranta una dintre cele mai populare in acest moment. insa, cand vine [].

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Nu ne gandim la evolutie pe termen lung: romanii aleg sa dea mai multi bani pe tigari si alcool decat pentru educatie

Romanii nu constientizeaza beneficiile pe care le aduc, pe termen lung, investitiile in educatie, prin care isi pot asigura un nivel de trai cel putin decent, si prioritare pentru ei sunt, mai degraba, petrecerea timpului liber, recreerea si micile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )