Libnet.ro
UNICEF

15:00

Top 3 cei mai cunoscuti romani cautati prin Interpol. Codrut Marta, cea mai misterioasa disparitie din lista cu 160 de infractori din Romania

Adevărul Adevărul,
Top 3 cei mai cunoscuti romani cautati prin Interpol. Codrut Marta, cea mai misterioasa disparitie din lista cu 160 de infractori din Romania

160 de romani se afla pe lista Most Wanted a Interpolului, ei fiind cautati pentru ca au comis infractiuni grave, multi dintre acestia primind intre timp pedepse mari cu inchisoarea. continuă pe Adevărul

Misterul comorii avocatului Stefan H Stefan, unul dintre cei mai bogati romani. Cum a disparut fara urma, in 1946, averea omului cu 100 de case

Stefan H Stefan a fost primul dezvoltator imobiliar care a construit blocuri de locuinte in Galati, in perioada interbelica. Era supranumit omul cu 100 de case si a avut succes si in politica, dupa ce l-a invins in colegiul Galati pe renumitul Nicolae Iorga, la alegerile din 1914.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Medicina de familie din Vaslui, in doliu. S-a stins fulgerator unul dintre cei mai apreciati doctori

Unul dintre cei mai iubiti medici de familie din Vaslui s-a stins din viata la doar 59 de ani. Medicul Magda Popa a pierdut lupta cu o bloala incurabila, care a raspus-o fulgerator.

Ilie Nastase la 70 de ani. Cate au fost, de fapt, cele 1000 de femei care au trecut prin patul fostului mare tenismen

Ilie Nastase implineste azi 70 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuti romani din lume, gratie performantelor sportive si nu numai.

Doi detinuti romani, cautati de autoritatile elvetiene

Doi detinuti romani au evadat in cursul noptii de luni spre marti dintr-un penitenciar elvetian, fiind dati in urmarire generala in Elvetia, informeaza site-ul de stiri 24heures. ch, citat de Mediafax.

Top 10 cele mai mari jafuri din lume: furturile aproape perfecte si urmarile lor

Filmele precum Oceans 11 sau The Town au atras intotdeauna atentia publicului. Ideea de a fi bogat peste noapte si pericolul ce vine odata cu planificarea si executarea jafului perfect au captat interesul iubitorilor de film. in cele ce urmeaza, va vom prezenta un top 10 al celor mai mari jafuri comise de-a lungul timplui.

Top 7 cele mai frumoase cascade din Romania, ajunse celebre in lume. Cum a reusit un fotograf sa le mediatizeze

Un fotograf roman a ajuns pe portalul Boredpanda cu fotografiile celor mai frumoase cascade din Romania. Printre acestea se numara Bigar, una dintre cele mai mediatizate din lume, dar si cascade mai putin cunoscute, precum Beusnita, Minisului sau Vaioaga.

Teamshare: Ce magazine online genereaza cei mai multumiti clienti

Magazinele de fashion au cea mai buna rata de atragere si retentie a traficului online, dar si de conversie a vizitatorilor in clienti. Principalele metode care ajuta retailerii de moda sa multumeasca si sa loializeze consumatorii sunt atat stocul si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )