Libnet.ro
UNICEF

17:30

Misterul comorii avocatului Stefan H Stefan, unul dintre cei mai bogati romani. Cum a disparut fara urma, in 1946, averea omului cu 100 de case

Adevărul Adevărul,
Misterul comorii avocatului Stefan H Stefan, unul dintre cei mai bogati romani. Cum a disparut fara urma, in 1946, averea omului cu 100 de case

Stefan H Stefan a fost primul dezvoltator imobiliar care a construit blocuri de locuinte in Galati, in perioada interbelica. Era supranumit omul cu 100 de case si a avut succes si in politica, dupa ce l-a invins in colegiul Galati pe renumitul Nicolae Iorga, la alegerile din 1914. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai consacrati antrenori de atletism din Romania, in stare critica: Familia face apel pentru donare de sange

Unul dintre cei mai mari antrenori ai atletismului romanesc trece prin clipe grele. Nicolae Marasescu este internat la Spitalul Colentina din Bucuresti, iar familia acestuia face apel la donare de.

Unul dintre cei mai cunoscuti antrenori din Romania e in stare critica. Nicolae Marasescu trece prin momente grele

Unul dintre cei mai mari antrenori ai atletismului romanesc, Nicolae Marasescu, trece in aceste clipe prin momente grele, fostul secretar de stat in MTS aflandu-se internat in stare.

IMAGINI SOCANTE: Un SUV loveste in plin un ELAN, intr-unul dintre cele mai DURE accidente filmate (VIDEO)

Un elan a fost lovit in plin cu viteza de un autoturism de tip SUV pe o autostrada din statul american Colorado. O femeie a reusit sa surprinda momentul cand animalul intra in trafic si este.

FBI inchide unul dintre cele mai celebre cazuri din istorie

Dupa 45 de ani deinvestigatii,FBIa decis sa renunte la uncaz nerezolvat. Este vorba de povestea lui DB Cooper, un barbat, care, in 1971, a preluat controlul uneiaeronavea companiei.

Acuzatii grave de dopaj dupa EURO: Presa din Germania scrie ca unul dintre francezi ar fi folosit substante interzise

Publicatia germana Bild il acuza pe unul dintre jucatorii francezi ca s-ar fi dopat inaintea meciului din semifinalele turnului, dintre Franta si Germania. Jurnalistii nemti scriu ca unul dintre.

Vesti proaste pentru Samsung. Ce se intampla cu unul dintre telefoanele sale celebre

Unul dintre smartphoneurile din noua generatie Galaxy S7, lansata anul acesta de Samsung, pare sa nu dea rezultatele promise de producator, scrie business24. ro Un test facut de asociatia americana Consumer Reports a.

Lovitura pentru ISIS: Omar Cecenul, unul dintre liderii gruparii jihadiste, a fost ucis

Omar al-Shishani, cunsocut drept Omar Cecenul, unul dintre liderii gruparii jihadiste Statul Islamic, a fost ucis in Irak, a anuntat miercuri o agentie de presa afiliata organizatiei jihadiste,.

Care sunt cei mai apreciati actori din ultimii 20 de ani in Marea Britanie

Meryl Streep 67 de ani), castigatoare a trei premii Oscar, este cea mai apreciata actrita din ultimii 20 de ani in Marea Britanie, potrivit unui sondaj realizat de Sky Cinema.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )