Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Antena3 Antena3,
Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite. continuă pe Antena3

Pokemon GO: Care este topul celor mai rari sase pokemoni (FOTO)

Jocul Pokemon GO a ajuns deja la stadiul de isterie mondiala, iar pokemonii sunt principalul subiectul de discutie de pe buzele tuturor. in acest context si avand in vedere ca jucatorii de.

Cat cheltuiesc romancele pe cosmetice si care sunt cele mai achizitionate produse fashion

Romancele au cheltuit, in medie, 320 de lei pentru produse fashion si de infrumusetare in magazinele Sole, in timp ce in mediul online, cosul de cumparaturi mediu a fost de 250 de lei, arata Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de.

Invazie de Pokemoni in Bucuresti. Locurile unde se gasesc cei mai multi Pokemoni

Pokemon Go, jocul care te scoate din casa si te pune sa pornesti la vanatoare de pokemoni virtuali cu ajutorul unei harti care iti foloseste datele GPS, pare sa aiba succes si printre.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Trucuri Pokemon Go: Ghidul pentru adevaratii maestri

Exista trucuri de Pokemon Go care te pot ajuta sa avansezi mai repede in joc. Le-am adunat in ghidul Pokemon Gode mai jos si asteptam si sfaturile voastre, in cazul in care ati facut alte descoperiri. Cum a ajuns Pokemon Go in Romania, cum au cazut si serverele. Dar asta nu inseamna ca ele nu [].

Pokemon Go ar putea avea niste probleme grave de cibersecuritate

Desi media pare sa se fi concentrat pe scoaterea in evidenta a pericolelor reprezentate de jucatorii bezmetici de Pokemon Go care nu se mai uita pe unde traverseaza sau care isi opresc masinile la intamplare si se aventureaza in zone rau famate pentru a prinde cate un pokemon, problema mai grava pare a fi cea a securitatii datelor si a confidentialitatii in mediul online. Adam Reeve, cercetator la o firma de cibersecuritate, a postat pe platforma de microblogging Tumblr o explicatie a modului in care securitatea datelor personale poate fi compromisa prin instalarea acestui joc.

Pokemon Go: Isteria provocata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York

Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la vanatoare de pokemoni. In video-ul de mai jos puteti.

Pokemon Go. Protejeaza-ti corpul cand pleci la vanatoare

Daca joci Pokemon Go nu poti la fel de atent ca de obicei pe unde mergi. Poate picioarele iti sunt obosite, poate ai chiar bataturi, poate esti ars de soare, dar nu-l poti lasa pe Pikachu sa scape, scrie The Verge. Asa ca, inainte de a pleca la vanatoare pe Pokemoni, ia cateva masuri pentru a-ti asigura protectia corpului.

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Apple ar putea castiga miliarde de dolari de pe urma Pokemon Go

Pokemon Go s-ar putea dovedi o mina de aur pentru cei de la Apple in viitorul apropiat. Pokemon Go este probabil cel mai popular joc din lume in acest moment, iar Nintendo si Niantic nu sunt singurele companii care ar putea castiga sume foarte mari de bani de pe urma acestuia. Dupa cum scriu cei [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )