Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pokemon GO: Care este topul celor mai rari sase pokemoni (FOTO)

B1 B1,
Pokemon GO: Care este topul celor mai rari sase pokemoni (FOTO)

Jocul Pokemon GO a ajuns deja la stadiul de isterie mondiala, iar pokemonii sunt principalul subiectul de discutie de pe buzele tuturor. in acest context si avand in vedere ca jucatorii de. continuă pe B1

Topul celor mai ieftine credite de consum

Bancherii retraiesc perioada de boom a creditarii, avand in vedere ca soldul imprumuturilor de consum in lei a ajuns la nivelul maxim al ultimilor sase ani, iar ritmul de crestere este cel mai ridicat din ultimii opt ani, iar asta in ciuda faptului ca dobanzile pentru creditele de nevoi personale nou acordate au crescut in ultimul an.

Topul celor mai eco cladiri de birouri din Romania: care sunt cele mai sustenabile proiecte?

Investitorii si dezvoltatorii imobiliari au inceput sa acorde o importanta tot mai mare constructiilor de birouri sustenabile, asta in conditiile in care standardele la nivel global au crescut, iar potentialii chiriasi ai viitoarelor sedii isi doresc.

Pokemon Go face intr-o ora mai mult decat ai putea numara intr-o saptamana

Pokemon Go este cel mai popular joc de mobil din toate timpurile in America, fiind capabil sa genereze milioane de dolari in cateva ore. Pokemon Go este cel mai discutat subiect din ultimele zile, iar succesul pe care jocul l-a inregistrat in doar doua saptamani a reusit sa-i surprinda chiar si pe cei mai optimisti [].

Trucuri Pokemon Go: Ghidul pentru adevaratii maestri

Exista trucuri de Pokemon Go care te pot ajuta sa avansezi mai repede in joc. Le-am adunat in ghidul Pokemon Gode mai jos si asteptam si sfaturile voastre, in cazul in care ati facut alte descoperiri. Cum a ajuns Pokemon Go in Romania, cum au cazut si serverele. Dar asta nu inseamna ca ele nu [].

Pokemon Go, atacat de hackeri. Ce se intampla cu datele celor care se joaca

Popularul joc virtual Pokemon Go a prezentat probleme de acces pentru utilizatorii sai din intreaga lume din cauza cyber-atacului unui grup de hackeri autonumit OurMine, potrivit.

Anunt urias pentru toti utilizatorii Pokemon Go! Se intampla pentru prima data

Popularul joc Pokemon Go va fi lansat miercuri si in Japonia, impreuna cu o noua optiune, care nu mai este diponibila nicaieri in lume, scrie yoda. ro. Aplicatia va veni in parteneriat.

PokeFinder te ajuta sa fii mai eficient in Pokemon Go

In cazul in care vreti sa fiti mai eficienti in a gasi noi caractere pentru Pokemon Go in zona in care va aflati, noul PokeFinder este un punct bun de start. Este inevitabil sa nu va fi lovit de un prieten care joaca Pokemon Go cu un entuziasm teribil in ultima saptamana, iar posibilitatea ca [].

Pokemon Go: Isteria provocata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York

Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la vanatoare de pokemoni. In video-ul de mai jos puteti.

Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile si apoi prinde-i pe toti

Daca vrei sa e numeri printre cei mai buni jucatori de Pokemon Go, atunci ai nevoie de o serie de accesorii pe masura. Dupa cum probabil ai aflatdeja,Pokemon Go a ajuns in Romania, dar a fost aproape imposibil de jucat sambata. Pokemon Go se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator [].

Ultima ciudatenie in materie de Pokemon Go. Unde au fost gasiti patru tineri care incercau sa prinda creaturi fanstastice

Jocul Pokemon Go a creat isterie in randul tinerilor, acestia ajungand in tot feluri de locuri pentru a prinde creaturile fictive din joc. Acesta este si cazul a patru tineri care au ajuns.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )