Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pokemon Go face intr-o ora mai mult decat ai putea numara intr-o saptamana

Playtech Playtech,
Pokemon Go face intr-o ora mai mult decat ai putea numara intr-o saptamana

Pokemon Go este cel mai popular joc de mobil din toate timpurile in America, fiind capabil sa genereze milioane de dolari in cateva ore. Pokemon Go este cel mai discutat subiect din ultimele zile, iar succesul pe care jocul l-a inregistrat in doar doua saptamani a reusit sa-i surprinda chiar si pe cei mai optimisti []. continuă pe Playtech

Ministrul Voiculescu: Coruptia ucide si acest lucru nu este nicaieri mai evident decat in sanatate

Coruptia ucide si acest lucru nu este nicaieri mai evident decat in sanatate, a declarat marti ministrul Vlad Voiculescu, in opinia caruia efectele plicului in sistem nu sunt mici si nici banale, pentru ca acest lucru ii determina pe multi pacienti sa nu ajunga la medic.

Perspective Diferite. Episodul 4. Spiri, fondator Hostel Costel: Cu siguranta discutiile iscate intr-un hostel sunt mult mai interesante decat stirile de la ora 5

Spiri este unul dintre cei care au pus bazele Hostel Costel, un loc in care turistii veniti din toate colturile lumii descopera Timisoara si iau contact cu Romania. Hostel Costel este un business care a plecat de la o necesitate si s-a transformat in scurt timp intr-o pasiune si un mod de viata. Alteori ma mir si eu cand imi spun cat sunt romanii de prietenosi la un moment dat asta parea un cliseu la fel ca si istoria glorioasa a Romaniei asa ca asta mai imi da speranta si mie - Spiri. Proiectul Perspective Diferite isi propune sa prezinte oameni care, prin pasiunea pentru ceea e fac, au abordat lucrurile diferit, creativ, adaugand o valoare certa domeniului in care activeaza.

Pokemon Go: Isteria provocata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York

Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la vanatoare de pokemoni. In video-ul de mai jos puteti.

Porsche face angajari la Cluj

Porsche Engineering Romania si-a anuntat planurile de a extinde echipa sa de la Cluj cu 20 de angajati pana la sfarsitul anului. Mai mult decat atat, compania a incheiat un parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, pentru a dezvolta un program de master.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )