Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul celor mai ieftine credite de consum

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai ieftine credite de consum

Bancherii retraiesc perioada de boom a creditarii, avand in vedere ca soldul imprumuturilor de consum in lei a ajuns la nivelul maxim al ultimilor sase ani, iar ritmul de crestere este cel mai ridicat din ultimii opt ani, iar asta in ciuda faptului ca dobanzile pentru creditele de nevoi personale nou acordate au crescut in ultimul an. continuă pe Adevărul

Topul celor mai eco cladiri de birouri din Romania: care sunt cele mai sustenabile proiecte?

Investitorii si dezvoltatorii imobiliari au inceput sa acorde o importanta tot mai mare constructiilor de birouri sustenabile, asta in conditiile in care standardele la nivel global au crescut, iar potentialii chiriasi ai viitoarelor sedii isi doresc.

Pokemon GO: Care este topul celor mai rari sase pokemoni (FOTO)

Jocul Pokemon GO a ajuns deja la stadiul de isterie mondiala, iar pokemonii sunt principalul subiectul de discutie de pe buzele tuturor. in acest context si avand in vedere ca jucatorii de.

INFOGRAFIE Harta cotatiilor imobiliare. Locuintele romanilor s-au scumpit in 2016, dar raman printre cele mai ieftine din Europa

Romania ocupa locul al cincilea intre tarile europene din punctul de vedere al cresterii cotatiilor la case si locul al patrulea in topul celor mai joase preturi ale proprietatilor rezidentiale.

Benzina din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa

Benzina comercializata in statiile de distributie din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa, potrivit ultimului raport Oil Bulletin, publicat de Comisia Europeana. In acelasi timp, la motorina, nu stam l.

Business Report: Bancile nu mai dau credite pentru achizitia de locuinte, dar finanteaza dezvoltatorii imobiliari; Speculatorii straini au 100.000 de hectare de pamant romanesc; Benzina din Romania a ajuns printre cele mai ieftine din Europa

Incompetenta costa: CNADNR a ajuns datoare vanduta si executata de constructorul italian al autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Tesla Model X 60D - Cea mai accesibila versiune a SUV-ului electric. In ultima perioada, Tesla Motors se confrunta cu o serie de probleme.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )