Libnet.ro
UNICEF

15:00

Politic Show: Fenomenul Buzau: cei mai multi edili alesi cu 100%. Reporter prin lumea primarilor perfecti; Ilie Nastase: Nu stiu daca ies acum din UNPR, dar eu nu ma duc cu Basescu; Negocieri intre partidele mici: Nicusor Dan ramane un lup aproape singur

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Fenomenul Buzau: cei mai multi edili alesi cu 100%. Reporter prin lumea primarilor perfecti; Ilie Nastase: Nu stiu daca ies acum din UNPR, dar eu nu ma duc cu Basescu; Negocieri intre partidele mici: Nicusor Dan ramane un lup aproape singur

Ce decizie a luat conducerea PNL cu privire la desemnarea unui premier. Copresedintele PNL Vasile Blaga a precizat astazi ca premierul. La Galati, dupa alegeri, o noua rotatie a cadrelor. Dupa ce noii alesi locali s-au inscaunat, preluandu-si noile functii in administratia galateana. continuă pe Hotnews

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Medicina de familie din Vaslui, in doliu. S-a stins fulgerator unul dintre cei mai apreciati doctori

Unul dintre cei mai iubiti medici de familie din Vaslui s-a stins din viata la doar 59 de ani. Medicul Magda Popa a pierdut lupta cu o bloala incurabila, care a raspus-o fulgerator.

Top 3 cei mai cunoscuti romani cautati prin Interpol. Codrut Marta, cea mai misterioasa disparitie din lista cu 160 de infractori din Romania

160 de romani se afla pe lista Most Wanted a Interpolului, ei fiind cautati pentru ca au comis infractiuni grave, multi dintre acestia primind intre timp pedepse mari cu inchisoarea.

Bilantul tacerii: cei mai scumpi la vorba parlamentari

Lucreaza trei zile pe saptamana, si-au votat pensii speciale si au incercat sa-si majoreze salariile, insa multi parlamentari nu au luat cuvantul nici macar o data de-a lungul celor aproape patru ani de cand au fost alesi.

FOTO+VIDEO. Mai multi raniti in New York, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod

Mai multe persoane au fost ranite, marti, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York, informeaza presa americana. Potrivit postului Fox 5, macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de nord a orasului New York.

Pokedrone: A fost creata o drona special pentru a ajuta jucatorii sa prinda mai multi pokemoni (VIDEO)

O drona ce are ca rol prinderea creaturilor din jocul Pokemon din cele mai dificile zone de patruns pentru jucatori. Jocul se sincronizeaza cu cu locatia GPS al dronei in asa fel incat sa se poata.

Teamshare: Ce magazine online genereaza cei mai multumiti clienti

Magazinele de fashion au cea mai buna rata de atragere si retentie a traficului online, dar si de conversie a vizitatorilor in clienti. Principalele metode care ajuta retailerii de moda sa multumeasca si sa loializeze consumatorii sunt atat stocul si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2669 seconds )