Libnet.ro
UNICEF

01:05

Estul Ucrainei: Zece persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore, in pofida armistitiului aflat in vigoare

B1 B1,
Estul Ucrainei: Zece persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore, in pofida armistitiului aflat in vigoare

Zece persoane au fost ucise in estul Ucrainei in ultimele 24 de ore, informeaza AFP, citata de Agerpres. Potrivit autoritatilor ucrainene, trei civili si doi soldati au fost ucisi in zona aflata sub controlul. continuă pe B1

Ban Ki-moon denunta noile tensiuni din estul Ucrainei

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a denuntat luni noile tensiuni din estul Ucrainei, unde cel putin zece persoane, in majoritate civili, au murit in 24 de ore in cele mai sangeroase confruntari din ultima .

Ministrul rus de Externe acuza Kievul ca ar pregati o noua ofensiva impotriva separatistilor din estul Ucrainei

Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a acuzat luni Kievul ca ar pregati o noua ofensiva impotriva separatistilor prorusi in estul Ucrainei, informeaza Reuters. Suntem preocupati de evolutiile din.

Irak: 11 persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina capcana la Bagdad

Unsprezece persoane au fost ucise si cel putin 68 ranite sambata intr-un atentat cu masina capcana comis intr-un cartier siit din nordul Bagdadului, au informat surse oficiale din capitala irakiana, relateaza AFP.

Ucraina: Numar record de bombardamente si trei civili ucisi in ultimele 24 de ore

Trei civili au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei unde autoritatile au denuntat un numar record de bombardamente in pofida armistitiului in vigoare.

Frank-Walter Steinmeier: Situatia din estul Ucrainei este exploziva. Trei civili au fost ucisi la Horlivka

Situatia din estul Ucrainei este exploziva, a avertizat ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, intr-un interviu publicat duminica de Bild am Sonntag, in timp ce schimburile de focuri se intensifica in regiunile separatiste ucrainene Donetk si Lugansk Donbas), provocand noi decese in randul civililor.

Seful diplomatiei germane: Situatia in estul Ucrainei este exploziva. Partile implicate in conflict trebuie sa se aseze de urgenta la masa tratativelor

Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, considera ca situatia in estul Ucrainei este exploziva si a cerut celor doua parti implicate in conflict sa se aseze urgent la masa tratativelor.

Rusia trimite al 35-lea convoi umanitar in estul Ucrainei: Circa 1.000 de tone de alimente, medicamente si materiale de prima necesitate

Rusia trimite al 35-lea convoi umanitar de la mijlocul lunii august a anului trecut, in estul Ucrainei, care consta in peste 100 de camioane ce transporta aproape 1. 000 de tone de alimente, medicamente, materiale de.

Zece persoane arestate dupa ce au aruncat fumigene la un forum gay

Cel putin 10 persoane au fost arestate sambata dupa ce mai multi barbati mascati au aruncat fumigene intr-un loc unde activisti gay au planificat o reuniune in orasul ucrainean Odesa, au anuntat oficiali, informeaza agentia DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )