Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia trimite al 35-lea convoi umanitar in estul Ucrainei: Circa 1.000 de tone de alimente, medicamente si materiale de prima necesitate

B1 B1,
Rusia trimite al 35-lea convoi umanitar in estul Ucrainei: Circa 1.000 de tone de alimente, medicamente si materiale de prima necesitate

Rusia trimite al 35-lea convoi umanitar de la mijlocul lunii august a anului trecut, in estul Ucrainei, care consta in peste 100 de camioane ce transporta aproape 1. 000 de tone de alimente, medicamente, materiale de. continuă pe B1

Kievul avertizeaza: Rusia pregateste atacuri teroriste de amploare in estul Ucrainei

Seful Consiliului national de securitate si aparare al Ucrainei, Oleksandr Turcinov a anuntat ca, din informatia pe care o au, Rusia pregateste atacuri teroriste de amploare in zona de conflict din estul Ucrainei.

UE denunta o incalcare a acordurilor de la Minsk prin intensificarea violentelor in estul Ucrainei

Intensificarea violentelor in estul Ucrainei, in ultimele zile, constituie o incalcare a acordurilor de pace de la Minsk, denunta serviciul diplomatic al Uniunii Europene, relateaza AFP in pagina electronica.

UE denunta o incalcare a acordurilor de la Minsk prin intensificarea violentelor in estul Ucrainei

Intensificarea violentelor in estul Ucrainei, in ultimele zile, constituie o incalcare a acordurilor de pace de la Minsk, denunta serviciul diplomatic al Uniunii Europene, relateaza Mediafax, citand AFP. Noua escaladare a violentelor . ), rezultatul mai multor atacuri asupra unor zone aflate sub controlul Guvernului astazi marti) si in noaptea de 10 august, la Starognativka, constituie o incalcare a spiritului si literei acordurilor de pace de la Minsk, subliniaza serviciul diplomatic, intr-un comunicat.

UE: Violentele din estul Ucrainei constituie o violare a acordurilor de la Minsk

Recrudescenta violentelor in estul Ucrainei constituie o violare a acordurilor de pace de la Minsk, a estimat marti serviciul diplomatic al Uniunii Europene UE).

Situatia se deterioreaza in estul Ucrainei: Sunt bombardamente in apropiere de Mariupol

Situatia continua sa se deterioreze in apropierea orasului-port Mariupol, ultima localitate importanta din estul separatist al Ucrainei aflata sub controlul autoritatilor de la Kiev si unde miercuri se.

Porosenko avertizeaza Occidentul cu privire la o escaladare periculoasa in estul Ucrainei

Petro Porosenko a cerut luni consultari de urgenta cu Parisul, Berlinul si Moscova pe tema unei escaladari periculoase a violentelor in estul separatist prorus al Ucrainei, in urma unor confruntari aprige implicand tancuri si artilerie, declansate, acuza Kievul, de rebeli, relateaza AFP online.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )