Libnet.ro
UNICEF

12:00

Etnicii bulgari cer statut special in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Etnicii bulgari cer statut special in Republica Moldova

Raionul Taraclia, din estul Republicii Moldova, va intra in componenta autonomiei gagauze daca Parlamentul de la Chisinau nu-i va acorda un statut special, a declarat primarul orasului Taraclia, Serghei Filipov. continuă pe România Liberă

Bulgarii din Moldova vor statut special pentru raionul Taraclia

Pe 12 aprilie, va avea loc soborul general republican al bulgarilor din Republica Moldova, anunta portalul gagauzinfo. md. Adunarea va avea loc in casa se cultura din Taraclia, raion unde locuiesc compact reprezentantii acestei minoritati etnice.

Unul dintre cele mai mari sisteme de transfer rapid de bani din Rusia a incetat sa functioneze in Republica Moldova

De astazi, in Republica Moldova a incetat sa mai presteze servicii sistemul de transferuri rapide Bistraya Pochta. Decizia apartine filialei din Rusia a bancii Raiffeisen, care administreaza sistemul.

OSCE, pregatita sa intermedieze intre Republica Moldova si Transnistria

OSCE este pregatita sa intermedieze negocierile dintre Republica Moldova si Transnistria, ce ar putea avea loc intre 10-11 aprilie, anunta ITAR-TASS.

Locuitorii unui sat din Republica Moldova vor referendum pentru trecerea sub jurisdictia Transnistriei

Locuitorii unui sat din Republica Moldova intentioneaza sa organizeze un referendum pentru a trece in subordinea Transnistriei. Oamenii din satul satul Dorotcaia vor sa obtina astfel acces la terenurile.

Locuitorii unui sat din Republica Moldova ameninta cu organizarea unui referendum pentru a trece sub jurisdictia Transnistriei

Mai multi locuitori din satul Dorotcaia, din raionul moldoveanDubasari, ameninta cu organizarea unui referendum pentru a trece sub jurisdictia Transnistriei. Cateva sute de oameni au iesit pe strazi,.

Firma romaneasca a ex-deputatului Valeriu Guma vrea sa imprumute 3,5 milioane de euro de la o banca din Republica Moldova

Actionarii Gerom Buzau GROB) vor discuta, pe 5 mai, contractarea unui credit de 3,5 milioane de euro de la Banca Comerciala Moldova-Agroindbank pentru refinantare, investitii si activitati operationale, se arata intr-un convocator al producatorului de geamuri si parbrize auto.

Senatori SUA indeamna Rusia sa-si retraga militarii din Republica Moldova

Un senator republican din Oklahoma, Jim Inhofe, a initiat o rezolutie care avertizeaza Rusia in privinta unei invazii a Republicii Moldova si indeamna Moscova sa-si retraga cei 1. 200 de soldati si materialul militar stationat in aceasta tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )