Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Nicolaescu neaga ca Ministerul Sanatatii a cerut directiilor de sanatate publica o situatie a folosirii limbilor minoritare in spitale

Hotnews Hotnews,
 Eugen Nicolaescu neaga ca Ministerul Sanatatii a cerut directiilor de sanatate publica o situatie a folosirii limbilor minoritare in spitale

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca, din cunostintele sale, ministerul nu a solicitat directiilor de sanatate publica din judete situatii privind folosirea limbilor minoritare in spitale, catalogand drept simpla declaratie politica informatia referitoare la acest lucru, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Deputat PSD: Ministerul Sanatatii a cerut directiilor de sanatate publica o situatie a folosirii in spitale a limbilor minoritare

Deputatul PSD Florin Buicu, secretar al Comisiei de Sanatate din Camera, spune ca Ministerul Sanatatii a cerut directiilor de sanatate publica o situatie a folosirii in spitale a limbilor minoritare, pentru a vedea in ce masura li se ofera posibilitatea pacientilor de a fi tratati in limba lor, transmite Mediafax.

Eugen Nicolaescu: Eradicarea spagii din spitalele romanesti, un plan utopic.

Eradicarea spagii din spitalele romanesti este un plan aproape utopic, e de parere ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, care a facut o vizita, sambata, in judetul Prahova, potrivit b1. ro. Mai mult, intrebat de micile atentii date in spitale, Nicolaescu a raspuns: vreti sa rezolvam azi, ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania?! In ceea ce priveste spaga din spitale, eu cred ca spaga in genere nu poate fi eradicata de maine ca vrem noi sa o eradicam. Ea trebuie sa faca parte dintr-un .

Victor Ponta l-a apostrofat pe Eugen Nicolaescu pentru documentele publicate in presa privind noi taxe in spitale

Victor Ponta i-a atras atentia ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ca din ministerul sau pleaca documente neasumate de Guvern. Premierul a mai spus ca lipsa de coerenta va duce.

Ministerul Sanatatii asigura ca in acest an vom avea vaccin antigripal romanesc

Institutul Cantacuzino va produce in acest an vaccin antigripal, pentru inceput fiind estimate a fi realizate trei milioane de doze, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, precizand ca.

Eugen Nicolaescu: Eradicarea spagii din spitalele romanesti, un plan utopic (VIDEO)

Eradicarea spagii din spitalele romanesti este un plan aproape utopic, e de parere ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, care a facut o vizita, sambata, in judetul Prahova. Mai mult, intrebat de.

Eugen Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de minister arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel de standard minimal, nu de lux, adaugand ca nu stie de unde ar putea fi alocati acesti bani.

Eugen Nicolaescu, intrebat cand se va eradica spaga din sistemul sanitar: Eu nu sunt utopic

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, intrebat daca poate estima cand se va eradica spaga din sistemul sanitar romanesc, ca el nu este utopic, iar la insistentele jurnalistilor a adaugat: Vreti sa rezolvam azi ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania, relateaza Mediafax.

VIDEO Eugen Nicolaescu, intrebat cand se va eradica spaga din sistemul sanitar: Eu nu sunt utopic

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, intrebat daca poate estima cand se va eradica spaga din sistemul sanitar romanesc, ca el nu este utopic, iar la insistentele jurnalistilor a adaugat: Vreti sa rezolvam azi ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania.

Eugen Nicolaescu: Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a anuntat, joi, ca noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare incepand cu 1 august. Potrivit HotNews, lista se afla in prezent, intr-o faza.

Ministerul Sanatatii: Legislatia nu interzice transportul bolnavilor nedeplasabili cu ...

Ministerul Sanatatii arata ca legislatia nu interzice transportul bolnavilor nedeplasabili la domiciliul acestora cu ambulanta, iar directorul medical al Ambulantei Dolj, care a refuzat transportul unei femei bolnave de cancer, in faza terminala, si-a dat demisia in urma controlului facut de DSP, potrivit Mediafax. Astazi, 30 mai 2013, medicului Stanculescu Iulica i-a incetat contractul de administrare pentru functia de director medical interimar din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )