Libnet.ro
UNICEF

00:08

Eugen Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Hotnews Hotnews,
 Eugen Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de minister arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel de standard minimal, nu de lux, adaugand ca nu stie de unde ar putea fi alocati acesti bani. continuă pe Hotnews

VIDEO Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de minister arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel de standard minimal, nu de lux, adaugand ca nu stie de unde ar putea fi alocati acesti bani.

Fondul Monetar International deblocheaza o noua transa de ajutor in valoare de 1,7 miliarde euro pentru Grecia

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, vineri, ca va debloca o noua transa din ajutorul acordat Greciei in cadrul planului de salvare a tarii, in valoare de 1,7 miliarde euro, informeaza AFP.

Victor Ponta l-a apostrofat pe Eugen Nicolaescu pentru documentele publicate in presa privind noi taxe in spitale

Victor Ponta i-a atras atentia ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, ca din ministerul sau pleaca documente neasumate de Guvern. Premierul a mai spus ca lipsa de coerenta va duce.

Eugen Nicolaescu: Eradicarea spagii din spitalele romanesti, un plan utopic.

Eradicarea spagii din spitalele romanesti este un plan aproape utopic, e de parere ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, care a facut o vizita, sambata, in judetul Prahova, potrivit b1. ro. Mai mult, intrebat de micile atentii date in spitale, Nicolaescu a raspuns: vreti sa rezolvam azi, ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania?! In ceea ce priveste spaga din spitale, eu cred ca spaga in genere nu poate fi eradicata de maine ca vrem noi sa o eradicam. Ea trebuie sa faca parte dintr-un .

Eugen Nicolaescu neaga ca Ministerul Sanatatii a cerut directiilor de sanatate publica o situatie a folosirii limbilor minoritare in spitale

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca, din cunostintele sale, ministerul nu a solicitat directiilor de sanatate publica din judete situatii privind folosirea limbilor minoritare in spitale, catalogand drept simpla declaratie politica informatia referitoare la acest lucru, transmite Mediafax.

Eugen Nicolaescu: Eradicarea spagii din spitalele romanesti, un plan utopic (VIDEO)

Eradicarea spagii din spitalele romanesti este un plan aproape utopic, e de parere ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, care a facut o vizita, sambata, in judetul Prahova. Mai mult, intrebat de.

Eugen Nicolaescu, intrebat cand se va eradica spaga din sistemul sanitar: Eu nu sunt utopic

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, intrebat daca poate estima cand se va eradica spaga din sistemul sanitar romanesc, ca el nu este utopic, iar la insistentele jurnalistilor a adaugat: Vreti sa rezolvam azi ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania, relateaza Mediafax.

VIDEO Eugen Nicolaescu, intrebat cand se va eradica spaga din sistemul sanitar: Eu nu sunt utopic

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, intrebat daca poate estima cand se va eradica spaga din sistemul sanitar romanesc, ca el nu este utopic, iar la insistentele jurnalistilor a adaugat: Vreti sa rezolvam azi ce nu se rezolva de 70 de ani in Romania.

Eugen Nicolaescu: Noua lista de medicamente compensate ar putea intra in vigoare la 1 august

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a anuntat, joi, ca noua lista a medicamentelor compensate ar putea intra in vigoare incepand cu 1 august. Potrivit HotNews, lista se afla in prezent, intr-o faza.

Vesti bune: Romania are 7,1 miliarde euro de la UE pentru dezvoltare rurala pana in 2020

Romania are la dispozitie 7,1 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Nationala de Dezvoltare Rurala intre 2014-2020, a declarat Nicolae Popa, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), conform.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )