Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de minister arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel de standard minimal, nu de lux, adaugand ca nu stie de unde ar putea fi alocati acesti bani. continuă pe Hotnews

Eugen Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de minister arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel de standard minimal, nu de lux, adaugand ca nu stie de unde ar putea fi alocati acesti bani.

Fondul Monetar International deblocheaza o noua transa de ajutor in valoare de 1,7 miliarde euro pentru Grecia

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, vineri, ca va debloca o noua transa din ajutorul acordat Greciei in cadrul planului de salvare a tarii, in valoare de 1,7 miliarde euro, informeaza AFP.

Vesti bune: Romania are 7,1 miliarde euro de la UE pentru dezvoltare rurala pana in 2020

Romania are la dispozitie 7,1 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Nationala de Dezvoltare Rurala intre 2014-2020, a declarat Nicolae Popa, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), conform.

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru statia de epurare Glina si canalul colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate astazi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, informeaza HotNews. ro.

Primaria Bucuresti va plati 60 mil euro pentru finalizarea statiei de epurare Glina si a canalului colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Seful Bursei: Avem un buget de promovare de 0,7-0,8 mil. euro pentru urmatoarea listare a unei companii romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) are un buget de 0,7-0,8 milioane de euro pentru prima listare a unei companii private romanesti din ultimii sase ani, a declarat Lucian Anghel foto), presedintele BVB, in cadrul MA Outlook 2013, conferinta.

Suspectii romani in cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit cate o mie de euro pentru crima

Spaniolul Juan Cuenca Lorente, in varsta de 36 de ani, plasat in arest preventiv in cazul uciderii a doi cetateni olandezi, intre care fosta voleibalista Ingrid Visser, ar fi platit celor doi suspecti romani cate 1000 de euro pentru aceasta crima, informeaza publicatia ABC, citata de Mediafax.

Romania a primit fonduri europene de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice

Romania a obtinut o finantare europeana de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice si o prognozare economica la nivel national. Anuntul a fost facut de.

Guvernul acorda 50 de burse de 15.000 euro pentru studentii cu rezultate in cercetare ramasi in tara

Guvernul va acorda, incepand cu aceasta toamna, un numar de 50 burse in valoare de 15. 000 euro pe o perioada de doi ani pentru studentii cu rezultate deosebite in cercetare care aleg sa isi continue.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )