Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru statia de epurare Glina si canalul colector de sub Dambovita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru statia de epurare Glina si canalul colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate astazi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, informeaza HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Bucuresti va plati 60 mil euro pentru finalizarea statiei de epurare Glina si a canalului colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Germania va aloca alti 800 de milioane euro pentru supravietuitorii Holocaustului

In urmatorii patru ani, Germania va aloca 772 milioane de euro pentru plata ingrijirii medicale a unui numar de 56. 000 de supravietuitori ai Holocaustului, din intreaga lume. Acordul a fost semnat intre Ministerul german de Finante si reprezentantii Jewish Claims Conference, suma urmand sa fie transferata in transe, in urmatorii patru ani.

Romania a primit fonduri europene de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice

Romania a obtinut o finantare europeana de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice si o prognozare economica la nivel national. Anuntul a fost facut de.

Videanu vrea un nou mandat la Primaria Capitalei.

Liderul PDL Bucuresti Adriean Videanu vrea sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, in 2016, relateaza Mediafax. Videanu considera ca a facut o mare greseala ca nu a candidat in 2008 pentru un al doilea mandat. La momentul la care se va hotari candidatul la Primaria Capitalei, daca voi fi in masura sa castig primaria, voi candida. ) Cred ca in 2016, Sorin Oprescu este un candidat de batut. ) In istoria politica recenta am facut niste greseli. Cea mai mare greseala a .

Videanu vrea sa-si recastige scaunul la Primaria Capitalei, in 2016

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, in 2016, recunoscand ca cea mai mare greseala pe care a facut-o a fost ca nu a candidat, in 2008, pentru un al doilea mandat.

Adriean Videanu vrea sa candideze la Primaria Capitalei, in 2016: Am gresit ca nu am candidat in 2008

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu se declara dispus sa candideze in 2016 pentru Primaria Capitalei, precizand ca regreta ca nu a facut acest lucru in 2008. La momentul la care se va hotari.

Videanu se vrea primar. Vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei in 2016

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, in 2016, recunoscand ca cea mai mare greseala pe care a facut-o a fost ca nu a candidat, in 2008, pentru un al.

Adriean Videanu vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei in 2016

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, in 2016, recunoscand ca cea mai mare greseala pe care a facut-o a fost ca nu a candidat, in 2008, pentru un al doilea mandat, scrie Mediafax.

Primaria Capitalei: Cei 1.500 de arbori pentru care administratia sectorului 3 a cerut aviz de taiere au fost sesizati municipalitatii la sfarsitul lunii mai

Directorul Directiei de Mediu din Primaria Municipiului Bucuresti PMB), Oana Grigore, a declarat joi, ca cei 1. 500 de copaci pentru care primarul sectorului 3 sustine ca a cerut aviz pentru taiere au fost sesizati municipalitatii in ultima parte a lunii mai.

MedLife estimeaza afaceri de 75 milioane euro in acest an

Operatorul de servicii medicale private MedLife estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri pana la 75 milioane euro, de la 59 milioane euro anul trecut, si are in plan investitii de 3,5 milioane euro in extinderea retelei de hyperclinici in orasele mari din tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )