Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Bucuresti va plati 60 mil euro pentru finalizarea statiei de epurare Glina si a canalului colector de sub Dambovita

Hotnews Hotnews,
 Primaria Bucuresti va plati 60 mil euro pentru finalizarea statiei de epurare Glina si a canalului colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru statia de epurare Glina si canalul colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate astazi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, informeaza HotNews. ro.

Seful Bursei: Avem un buget de promovare de 0,7-0,8 mil. euro pentru urmatoarea listare a unei companii romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) are un buget de 0,7-0,8 milioane de euro pentru prima listare a unei companii private romanesti din ultimii sase ani, a declarat Lucian Anghel foto), presedintele BVB, in cadrul MA Outlook 2013, conferinta.

REFERATUL procurorilor: Alexandrescu l-a santajat pe administratorul RCSRDS cu o presupusa mita de 3,5 mil. euro

Sorin Alexandrescu l-a santajat pe administratorului RCSRDS sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunandu-i ca altfel va fi facuta o ancheta jurnalistica in care se va arata ca a dat mita 3,5 mil. euro.

Banca Transilvania a investit 10 mil. euro intr-o cladire de birouri si un centru de date in Cluj

Banca Transilvania BT) a investit zece milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri si a unui centru de date in parcul industrial Tetarom I din Cluj, unde vor lucra 350 de de angajati.

Heineken incaseaza dividende de circa 42 mil. euro de la subsidiara din Romania

Grupul olandez Heineken, al treilea mare producator de bere la nivel mondial, va incasa de la subsidiara din Romania dividende in suma bruta de 180,27 milioane de lei 41,7 milioane de euro) pentru exercitiul financiar 2012.

MOL investeste 10 mil. euro intr-un depozit de carburanti la Giurgiu

Distribuitorul de carburanti MOL Romania, parte a grupului ungar de petrol si gaze MOL, a finalizat prima etapa a unei investitii de 10 milioane euro pentru construirea Giurgiu a celui de-al doilea depozit de carburanti in Romania, si se asteapta.

Cegedim: Vanzarile de medicamente s-au apropiat de 700 mil. euro in T1 2013

Piata farmaceutica a atins valoarea de 3,05 mld. lei la pret de distributie in primul trimestru T1) din 2013. Cresterea de la an la an a fost mai mica de 5%, potrivit unei analize a companiei de cercetare de piata Cegedim Romania. in euro, vanzarile de medicamente estimate la 696 mil. euro) s-au situat la un nivel similar celui din T1 2012.

Suspectii romani in cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit cate o mie de euro pentru crima

Spaniolul Juan Cuenca Lorente, in varsta de 36 de ani, plasat in arest preventiv in cazul uciderii a doi cetateni olandezi, intre care fosta voleibalista Ingrid Visser, ar fi platit celor doi suspecti romani cate 1000 de euro pentru aceasta crima, informeaza publicatia ABC, citata de Mediafax.

Romania a primit fonduri europene de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice

Romania a obtinut o finantare europeana de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice si o prognozare economica la nivel national. Anuntul a fost facut de.

Compania Aeroporturi Bucuresti are in plan investitii de peste 85 mil. euro

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB) si-a bugetat cheltuieli pentru investitii de 376,9 milioane lei in acest an, in crestere cu 40% fata de nivelul realizat anul trecut, de 270,4 milioane lei, si un profit brut de 22,6 milioane lei, de trei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )