Libnet.ro
UNICEF

08:00

Eugen Tomac: Duminica romanii din Republica Moldova vor sta din nou la cozi

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac: Duminica romanii din Republica Moldova vor sta din nou la cozi

Deputatul roman, Eugen Tomac, considera ca romanii din Republica Moldova vor sta din nou la cozi duminica, pentru a vota in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania, deoarece comportamentul Ministerului Afacerilor Externe de la Bucuresti MAE) fata de romanii din dispora nu s-a schimbat dupa primul tur. continuă pe Adevărul

VIDEO Seful PSD din Republica Moldova: Iohannis e seful unei organizatii etnice care este succesoarea unei organizatii naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Daca votati Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, veti servi interesele antiroma

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis, sustinand indirect ca acesta ar avea simpatii naziste si pozitii antiromanesti. Alexeev a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca Iohannis conduce o organizatie etnica Forumul Democrat al Germanilor din Romania - n. red. ) care care este succesoarea unei organizatii naziste ce a sustinut politica lui Hitler. Seful PSD Moldova a spus ca daca moldovenii cu cetatenie romana il voteaza pe Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, oprirea din parcursul european. Veti servi interesele antiromanesti, antioccidentale si antiamericane.

Romanii si moldovenii de peste Prut vor putea sa-si transfere mai rapid banii, printr-un serviciu implementat de Posta din Romania si cea din Republica Moldova

Romanii si moldovenii de peste Prut vor putea, incepand de la 1 ianuarie 2015, sa transfere bani mai rapid intre cele doua tari, printr-un nou serviciu financiar. Este vorba despre mandatul postal international prin mijloace electronice intre Romania si Republica Moldova, care permite o suma maxima de transfer de 1. 000 de euro, serviciul fiind introdus in urma unui acord intre reprezentantii celor doi operatori nationali de servicii postale.

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori pentru scrutinul parlamentar din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori la scrutinul parlamentar programat pe 30 noiembrie in Republica Moldova, anunta presedintele institutiei, Vladimir Ciurov, citat de ITAR-TASS.

iSense.Solutions: Aproape 30% dintre romanii din mediul urban vor face cumparaturi de Black Friday

Interesul pentru achizitionarea de produse cu ocazia Black Friday, care va avea loc pe 21 noiembrie, este unul ridicat in randul consumatorilor din mediul urban, arata un studiu realizat de compania iSense. Solutions. Aproximativ 28% dintre locuitorii.

Alegeri prezidentiale 2014. Turism electoral in Republica Moldova: romanii din Chisinau care vor sa voteze cu Ponta pot veni gratis in Calarasi

Turismul electoral s-a mutat peste Prut. Asta reiese dintr-o fotografie facuta in Republica Moldova unui afis cu Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, care ii indemna pe cei ce au cetatenie romana sa se inscrie pentru un transport tur retur la sectia de votare Calarasi pentru a-l vota pe actualul premier al Romaniei.

Ponta, in cadrul primei dezbateri cu Iohannis: Pe 16 noiembrie, toti romanii din afara tarii vor putea sa voteze

Premierul Ponta a declarat, marti seara, in cadrul primei confruntari cu Klaus Iohannis dinaintea turului doi al prezidentialelor, ca Guvernul a alocat sumele suplimentare pentru ca MAE sa poata asigura cheltuieli.

VIDEO Dezinformare tipic sovietica. Seful PSD Republica Moldova il acuza pe Iohannis ca ar fi liderul unei grupari naziste, care l-a sustinut pe Hitler

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa lui Klaus Iohannis, precizand ca acesta ar conduce o organizatie care este succesoarea uneia naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Cu un scenariu propriu pe axa Chisinau - Bucuresti - Budapesta - Berlin, Alexeev a sustinut ca romanii din Basarabia care il sustin pe Iohannis vor servi intereselor antiromanesti.

Peste 100 de ani, Republica Moldova ar putea ramane fara sate

Republica Moldova ar putea ramane fara sate peste 100 de ani, daca ritmurile avansate de diminuare a populatiei in mediul rural vor ramane constante. Un studiu recent, al Comisiei Nationale pentru Populatie si Dezvoltare arata ca, in ultimul deceniu, cauzele care duc la scaderea populatiei de la sate au ramas aceleasi: imbatranirea, scaderea natalitatii si migratia interna si externa.

Cum se organizeaza romanii din diaspora pentru turul al doilea

Romanii din diaspora incearca sa plateasca cat mai putin transportul catre sectiile de vot. Astfel, un roman stabilit in Germania a creat o platforma online adresata celor care vor sa voteze duminica si care pot sa imparta cheltuielile de transport.

PE a ratificat Acordul de Asociere UE-Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat, joi, Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, informeaza un comunicat al Parlamentului European, remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )