Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Dezinformare tipic sovietica. Seful PSD Republica Moldova il acuza pe Iohannis ca ar fi liderul unei grupari naziste, care l-a sustinut pe Hitler

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dezinformare tipic sovietica. Seful PSD Republica Moldova il acuza pe Iohannis ca ar fi liderul unei grupari naziste, care l-a sustinut pe Hitler

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa lui Klaus Iohannis, precizand ca acesta ar conduce o organizatie care este succesoarea uneia naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Cu un scenariu propriu pe axa Chisinau - Bucuresti - Budapesta - Berlin, Alexeev a sustinut ca romanii din Basarabia care il sustin pe Iohannis vor servi intereselor antiromanesti. continuă pe Adevărul

VIDEO Seful PSD din Republica Moldova: Iohannis e seful unei organizatii etnice care este succesoarea unei organizatii naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Daca votati Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, veti servi interesele antiroma

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis, sustinand indirect ca acesta ar avea simpatii naziste si pozitii antiromanesti. Alexeev a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca Iohannis conduce o organizatie etnica Forumul Democrat al Germanilor din Romania - n. red. ) care care este succesoarea unei organizatii naziste ce a sustinut politica lui Hitler. Seful PSD Moldova a spus ca daca moldovenii cu cetatenie romana il voteaza pe Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, oprirea din parcursul european. Veti servi interesele antiromanesti, antioccidentale si antiamericane.

Republica Moldova si-a prelungit contractul de import al gazelor din Rusia, in contextul scaderii pretului

Republica Moldova si-a prelungit contractul de aprovizionare cu gaze rusesti, in contextul in care fosta republica sovietica isi continua parcursul european, mentionand ca scaderea pretului a fost una benefica, relateaza AFP.

Eugen Tomac: Duminica romanii din Republica Moldova vor sta din nou la cozi

Deputatul roman, Eugen Tomac, considera ca romanii din Republica Moldova vor sta din nou la cozi duminica, pentru a vota in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania, deoarece comportamentul Ministerului Afacerilor Externe de la Bucuresti MAE) fata de romanii din dispora nu s-a schimbat dupa primul tur.

Peste 100 de ani, Republica Moldova ar putea ramane fara sate

Republica Moldova ar putea ramane fara sate peste 100 de ani, daca ritmurile avansate de diminuare a populatiei in mediul rural vor ramane constante. Un studiu recent, al Comisiei Nationale pentru Populatie si Dezvoltare arata ca, in ultimul deceniu, cauzele care duc la scaderea populatiei de la sate au ramas aceleasi: imbatranirea, scaderea natalitatii si migratia interna si externa.

PE a ratificat Acordul de Asociere UE-Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat, joi, Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, informeaza un comunicat al Parlamentului European, remis redactiei.

Acordul de asociere UE - Republica Moldova a fost ratificat de Parlamentul European

Acordul de asociere dintre Uniunea Europeana-Republica Moldova a fost ratificat, joi, de Parlamentul European PE), informeaza un comunicat al institutiei, citat de Mediafax. Acordul, care include si un aspect.

Parlamentul European a ratificat Acordul de asociere UE-Republica Moldova

Parlamentul European PE) a ratificat joi Acordul de asociere Uniunea Europeana-Republica Moldova, care include si un Acord comercial aprofundat si comprehensiv, informeaza un comunicat al PE, preluat de Mediafax.

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere dintre RM-UE. Trebuie sa fim alaturi de Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana cu 529 de voturi.

Parlamentul European ratifica azi Acordul de Asociere Republica Moldova-UE

Dupa patru luni de la ratificarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, de catre Parlamentul de la Chisinau, documentul este ratificat astazi si de catre Legislativul European, in cadrul unei sedinte plenare.

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori pentru scrutinul parlamentar din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala din Rusia va trimite observatori la scrutinul parlamentar programat pe 30 noiembrie in Republica Moldova, anunta presedintele institutiei, Vladimir Ciurov, citat de ITAR-TASS.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )