Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova si-a prelungit contractul de import al gazelor din Rusia, in contextul scaderii pretului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Republica Moldova si-a prelungit contractul de import al gazelor din Rusia, in contextul scaderii pretului

Republica Moldova si-a prelungit contractul de aprovizionare cu gaze rusesti, in contextul in care fosta republica sovietica isi continua parcursul european, mentionand ca scaderea pretului a fost una benefica, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Seful PSD din Republica Moldova: Iohannis e seful unei organizatii etnice care este succesoarea unei organizatii naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Daca votati Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, veti servi interesele antiroma

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis, sustinand indirect ca acesta ar avea simpatii naziste si pozitii antiromanesti. Alexeev a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca Iohannis conduce o organizatie etnica Forumul Democrat al Germanilor din Romania - n. red. ) care care este succesoarea unei organizatii naziste ce a sustinut politica lui Hitler. Seful PSD Moldova a spus ca daca moldovenii cu cetatenie romana il voteaza pe Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, oprirea din parcursul european. Veti servi interesele antiromanesti, antioccidentale si antiamericane.

Alegeri prezidentiale 2014. Turism electoral in Republica Moldova: romanii din Chisinau care vor sa voteze cu Ponta pot veni gratis in Calarasi

Turismul electoral s-a mutat peste Prut. Asta reiese dintr-o fotografie facuta in Republica Moldova unui afis cu Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, care ii indemna pe cei ce au cetatenie romana sa se inscrie pentru un transport tur retur la sectia de votare Calarasi pentru a-l vota pe actualul premier al Romaniei.

Rusii au prelungit contractul privind livrarea gazelor naturale catre Republica Moldova

Contractul Republicii Moldova pentru aprovizionarea cu gaze naturale importate din Rusia a fost prelungit la un pret diminuat cu putin peste 12% la numai cateva zile inaintea alegerilor din fosta republica sovietica aflata in curs de apropiere cu UE.

Republica Moldova si Rusia au prelungit contractul pentru furnizarea de gaze

Moldova a prelungit, marti, contractul pentru furnizarea de gaze din Rusia, informeaza AFP. Contractul actual, incheiat in anul 2006 si care a expirat in 2011, a fost prelungit in fiecare an in extremis. Pretul.

Republica Moldova pierde peste 50 milioane de lei pentru instruirea medicilor

Principala problema a sectorului sanatatii in R. Moldova este insuficienta cadrelor medicale. in ultimele doua decade, mai mult de 40% din lucratorii medicali au parasit sistemul sanatatii, dintre care o mare parte au emigrat din tara. Datele au fost prezentate de Expert-Grup in cadrul unei sinteze a hotararilor Curtii de Conturi din primul semestru al anului 2014.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )