Libnet.ro
UNICEF

12:30

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere dintre RM-UE. Trebuie sa fim alaturi de Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere dintre RM-UE. Trebuie sa fim alaturi de Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana cu 529 de voturi. continuă pe Adevărul

Parlamentul European ratifica azi Acordul de Asociere Republica Moldova-UE

Dupa patru luni de la ratificarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, de catre Parlamentul de la Chisinau, documentul este ratificat astazi si de catre Legislativul European, in cadrul unei sedinte plenare.

Parlamentul European sustine acordul de asociere cu Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat astazi cu 535 voturi pentru, 94 impotriva si 44 abtineri) acordul de asociere UE-Moldova, care include si un acord comercial aprofundat si comprehensiv, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Parlamentul European a ratificat Acordul de asociere UE-Republica Moldova

Parlamentul European PE) a ratificat joi Acordul de asociere Uniunea Europeana-Republica Moldova, care include si un Acord comercial aprofundat si comprehensiv, informeaza un comunicat al PE, preluat de Mediafax.

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere cu Republica Moldova

Actualizare 13:59 Andi Cristea PSD): Traim un moment istoric, reformele trebuie continuate Europarlamentarul PSD Andi Cristea a declarat azi, dupa ratificarea de catre plenul Parlamentului European a Acordului de Asociere UE-Moldova, ca traim un moment istoric care arata ca reformele spre Uniunea Europeana merita si trebuie continuate, urmand a asigura stabilitatea si prosperitatea Republicii Moldova.

PE a ratificat Acordul de Asociere UE-Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat, joi, Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, informeaza un comunicat al Parlamentului European, remis redactiei.

Acordul de asociere UE - Republica Moldova a fost ratificat de Parlamentul European

Acordul de asociere dintre Uniunea Europeana-Republica Moldova a fost ratificat, joi, de Parlamentul European PE), informeaza un comunicat al institutiei, citat de Mediafax. Acordul, care include si un aspect.

Surse: Parlamentul European urmeaza sa-l aleaga miercuri pe Ioan-Mircea Pascu vicepresedinte al Legislativului european

Parlamentul European urmeaza sa-l aleaga, miercuri, pe Ioan-Mircea Pascu in functia de vicepresedinte al Legislativului, pe postul eliberat de Corina Cretu care a devenit, de la 1 noiembrie, comisar pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )