Libnet.ro
UNICEF

12:30

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere cu Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere cu Republica Moldova

Actualizare 13:59 Andi Cristea PSD): Traim un moment istoric, reformele trebuie continuate Europarlamentarul PSD Andi Cristea a declarat azi, dupa ratificarea de catre plenul Parlamentului European a Acordului de Asociere UE-Moldova, ca traim un moment istoric care arata ca reformele spre Uniunea Europeana merita si trebuie continuate, urmand a asigura stabilitatea si prosperitatea Republicii Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European ratifica azi Acordul de Asociere Republica Moldova-UE

Dupa patru luni de la ratificarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, de catre Parlamentul de la Chisinau, documentul este ratificat astazi si de catre Legislativul European, in cadrul unei sedinte plenare.

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere dintre RM-UE. Trebuie sa fim alaturi de Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana cu 529 de voturi.

Parlamentul European sustine acordul de asociere cu Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat astazi cu 535 voturi pentru, 94 impotriva si 44 abtineri) acordul de asociere UE-Moldova, care include si un acord comercial aprofundat si comprehensiv, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Parlamentul European a ratificat Acordul de asociere UE-Republica Moldova

Parlamentul European PE) a ratificat joi Acordul de asociere Uniunea Europeana-Republica Moldova, care include si un Acord comercial aprofundat si comprehensiv, informeaza un comunicat al PE, preluat de Mediafax.

Acordul de asociere UE - Republica Moldova a fost ratificat de Parlamentul European

Acordul de asociere dintre Uniunea Europeana-Republica Moldova a fost ratificat, joi, de Parlamentul European PE), informeaza un comunicat al institutiei, citat de Mediafax. Acordul, care include si un aspect.

PE a ratificat Acordul de Asociere UE-Republica Moldova

Parlamentul European a ratificat, joi, Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, informeaza un comunicat al Parlamentului European, remis redactiei.

Republica Moldova si-a prelungit contractul de import al gazelor din Rusia, in contextul scaderii pretului

Republica Moldova si-a prelungit contractul de aprovizionare cu gaze rusesti, in contextul in care fosta republica sovietica isi continua parcursul european, mentionand ca scaderea pretului a fost una benefica, relateaza AFP.

VIDEO Seful PSD din Republica Moldova: Iohannis e seful unei organizatii etnice care este succesoarea unei organizatii naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Daca votati Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, veti servi interesele antiroma

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis, sustinand indirect ca acesta ar avea simpatii naziste si pozitii antiromanesti. Alexeev a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca Iohannis conduce o organizatie etnica Forumul Democrat al Germanilor din Romania - n. red. ) care care este succesoarea unei organizatii naziste ce a sustinut politica lui Hitler. Seful PSD Moldova a spus ca daca moldovenii cu cetatenie romana il voteaza pe Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, oprirea din parcursul european. Veti servi interesele antiromanesti, antioccidentale si antiamericane.

Surse: Parlamentul European urmeaza sa-l aleaga miercuri pe Ioan-Mircea Pascu vicepresedinte al Legislativului european

Parlamentul European urmeaza sa-l aleaga, miercuri, pe Ioan-Mircea Pascu in functia de vicepresedinte al Legislativului, pe postul eliberat de Corina Cretu care a devenit, de la 1 noiembrie, comisar pentru .

Romanii si moldovenii de peste Prut vor putea sa-si transfere mai rapid banii, printr-un serviciu implementat de Posta din Romania si cea din Republica Moldova

Romanii si moldovenii de peste Prut vor putea, incepand de la 1 ianuarie 2015, sa transfere bani mai rapid intre cele doua tari, printr-un nou serviciu financiar. Este vorba despre mandatul postal international prin mijloace electronice intre Romania si Republica Moldova, care permite o suma maxima de transfer de 1. 000 de euro, serviciul fiind introdus in urma unui acord intre reprezentantii celor doi operatori nationali de servicii postale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2388 seconds )