Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eugen Tomac: Lupta este sa castigam timp pana cand apare vaccinul, pentru ca avem de parcurs aceasta viata cu scoala online, telemunca si pagube uriase in economie (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac: Lupta este sa castigam timp pana cand apare vaccinul, pentru ca avem de parcurs aceasta viata cu scoala online, telemunca si pagube uriase in economie (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a facut un apel la solidaritate si coeziune pentru depasirea crizei COVID-19si a efectelor sale. imi aduc aminte si acum in loc sa existe o comunicare cat mai. continuă pe B1

Eugen Tomac: Relatia cu SUA e foarte importanta pentru securitatea noastra nationala. Parteneriatul Strategic trebuie consolidat (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca relatia Romaniei cu Statele Unite este extrem de solida si este foarte importanta pentru securitatea noastra nationala. Acesta a precizat ca, indiferent cum se va.

Eugen Tomac (PMP): in Italia, Spania, Franta sau Belgia, scolile nu sunt inchise. La noi, s-au inchis toate scolile

Decizia inchiderii scolilor ar trebui luata dupa o analiza profunda, plecand de la recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, este de parere liderul PMP, Eugen Tomac.

Eugen Tomac: PMP va cere in mod oficial Guvernului sa nu inchida pietele

PMP cere Guvernului sa nu inchida pietele, pentru ca producatorii care nu sunt organizati in cooperative ar primi o lovitura fatala, a declarat presedintele partidului, Eugen Tomac. PMP cere G.

Merkel: Vor exista restrictii pana cand 60-70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV 2

Cancelarul Angela Merkel a insistat duminica aceasta ca este important sa fie mentinute unele dintre restrictiile antiepidemice in Germania pana cand intre 60% si 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV2, transmite EFE, citata de Agerpres.

Chestiunea inchiderii pietelor este extrem de sensibila, avertizeaza Eugen Tomac

Chestiunea inchiderii pietelor in Romania, incepand de luni, este extrem de sensibila, a declarat, d.

Linia ferata Craiova - Calafat: Modernizarea va costa peste 3 miliarde de lei. in prezent viteza medie este de 35 kmh

Ministerul Transporturilor a publicat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea celor 106 km dintre Calafat si Craiova, parte a Coridorului OrientEst Mediteranean750;. Estimarile sunt ca lucarile ar dura cel putin trei ani si vor costa peste 3 miliarde lei. Pe 108 km trenurile fac in prezent 200 de minute, iar pe podul catre Vidin circula doar un tren de pasageri pe zi pe sens si foarte putine trenuri de marfa. Va mai trece ceva timp pana cand linia va fi gata, insa este mare nevoie de o modernizare. Cand lucrarile vor fi terminate, viteza maxima ar trebui sa fie 160 kmh, in timp ce acum este pe mici portiuni 80 kmh.

Angela Merkel: Vor exista restrictii pana cand 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV-2

Cancelarul german, Angela Merkel, a vorbit duminica, 08 noiemrbie despre masurile de restrictie impuse de autoritati in contextul pandemiei de Covid-19. Merkel a insistatca este important ca o parte dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )