Libnet.ro
UNICEF

09:30

Euro 2016, in cifre dupa faza grupelor - Tatarusanu, al patrulea pasator din echipa tricolorilor

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016, in cifre dupa faza grupelor - Tatarusanu, al patrulea pasator din echipa tricolorilor

Faza grupelor de la Euro 2016 s-a incheiat, tintarul optimilor fiind deja completat. Conform Uefa, am avut pana acum o medie 1. 92 goluri pe meci, inscriindu-se la fiecare 47 de minute. Intorsi deja din Franta, tricolorii nu au reusit sa inscrie din actiune, iar Ciprian Tatarusanu a fost al patrulea pasator din echipa pregatita de Anghel Iordanescu. Intra in material pentru a vedea cifrele de la Euro 2016 dupa faza grupelor. continuă pe Hotnews

VIDEO Nationala Romaniei are un nou imn dupa evolutia de la Euro 2016

Nationala Romaniei a revenit acasa dupa faza grupelor, fiind eliminata de la Campionatul European dupa ce a pierdut in fata Albaniei.

O noua lovitura pentru Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan este printre cei sase arbitri care nu vor continua la EURO 2016 dupa faza grupelor, a anuntat joi UEFA, scrie agerpres. ro. Ovidiu Hategan a condus doua meciuri de la turneul final:.

Aventura arbitrului Ovidiu Hategan la EURO 2016 s-a terminat odata cu faza grupelor

Nu doar nationala Romaniei paraseste Campionatul European inca din faza grupelor, Ovidiu Hategan a fost anuntat joi de catre UEFA ca este printre cei sase arbitri la care au renuntat pentru.

Euro 2016: Cati bani castiga Romania pentru participarea la Campionatul European

Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa esecul cu Albania, Tricolorii reusind sa castige un singur punct in faza grupelor. Federatia Romana de Fotbal FRF) va primi de la.

Cu ce amintiri ramane Romania dupa EURO 2016: Un turneu sub asteptari, potentat de monoglutamatul din partida cu Albania

Romania a fost eliminata din faza grupelor la EURO 2016. Iata care este bagajul cu care am ramas dupa turneul final din Franta.

FOTO+VIDEO. EURO 2016: Albania infrange Romania, dupa 68 de ani. Romanii parasesc competitia. Primele reactii si explicatii

Romania a fost infranta de Albania dupa 68 de ani. Golul victoriei, dat de Armando Sadiku. Romania va parasi competitia, fiind eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor.

FOTO+VIDEO. EURO 2016: Albania infrange Romania, dupa 68 de ani. Golul victoriei, marcat de Sadiku, in min. 43. Romanii parasesc competitia

Romania a fost infranta de Albania dupa 68 de ani. Golul victoriei, dat de Armando Sadiku. Romania va parasi competitia, fiind eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor.

EURO 2016. Programul optimilor de finala

Miercuri s-au disputat ultimele meciuri din faza grupelor Campionatului European de fotbal - EURO 2016, la finalul carora au fost stabilite ultimele selectionate calificate in optimile de finala ale.

Euro 2016, meciurile din 22 iunie: Islanda-Austria (19:00), Ungaria-Portugalia (19:00), Italia-Irlanda (22:00), Suedia-Belgia (22:00)

Faza grupelor de la Euro 2016 se incheie miercuri, cu ultima etapa din Grupa E si Grupa F. Ultimele doua meciuri din Grupa F sunt programate de la ora 19:00, Islanda va evolua contra Austriei, iar Ungaria va juca impotriva Portugaliei. De la ora 22:00, se vor disputa ultimele doua partide din Grupa E, Italia-Irlanda si Suedia-Belgia. Meciurile vor fi transmise Live Score la HotNews. ro si in direct la Dolce Sport.

Ce a scris presa straina despre eliminarea Romaniei de la EURO 2016

Presa internationala a comentat eliminarea suferita de echipa nationala a Romaniei inca din faza grupelor de la EURO 2016. AFP: Final trist pentru legendarul Anghel Iordanescu, care i-a dus pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )