Libnet.ro
UNICEF

06:00

O noua lovitura pentru Romania la EURO 2016

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan este printre cei sase arbitri care nu vor continua la EURO 2016 dupa faza grupelor, a anuntat joi UEFA, scrie agerpres. ro. Ovidiu Hategan a condus doua meciuri de la turneul final:. continuă pe Antena3

Tatarusanu, despre gafa care a eliminat Romania de la EURO 2016

Romania a fost invinsa de Albania, scor 0-1, si a fost eliminata de la Euro 2016, de pe locul 4 din Grupa A. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sadiku, in minutul 43, dupa ce a profitat de o .

Presa britanica. Romania la EURO 2016, un esec drastic

Campania nationalei de fotbal a Romaniei la EURO 2016 a fost un esec drastic, estimeaza joi cotidianul britanic The Guardian, ce analizeaza evolutiile tuturor celor 24 de participante, la o zi dupa incheierea fazei grupelor.

VIDEO Euro 2016: Belgia - Suedia 1-0/ Executia superba a lui Nainggolan

Belgia a obtinut biletele pentru optimile Euro 2016 dupa ce a invins la limita, scor 1-0, Suedia Grupa E). Nainggolan 84') a stabilit invingatoarea cu o executie superba. Meciul a fost ultimul la nationala nordica pentru Zlatan Ibrahimovic, cel care si-a anuntat retragerea va continua sa joace doar la echipa de club). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Belgia vs Suedia.

Euro 2016: Cati bani castiga Romania pentru participarea la Campionatul European

Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa esecul cu Albania, Tricolorii reusind sa castige un singur punct in faza grupelor. Federatia Romana de Fotbal FRF) va primi de la.

Romania iese ultrarusinos de la EURO 2016

Nationala Romaniei a fost invinsa de Albania, cu 1-0 1-0), in meciul jucat duminica seara la Lyon si devine prima echipa eliminata de la EURO 2016. O partida pe care am fost obligati sa o castigam pentru a conta in lupta pentru calificarea in optimile de finala. Sadiku a marcat unicul gol al meciului in finalul primei reprize, minutul 44, iar Romania a fost neputincioasa in a gasi drumul spre poarta adversa. O bara transversala a lui Andone a fost cea mai mare ocazie a Romaniei in partea secunda. Albania nu mai invinsese Romania din 1948 la Cupa Balcanica. Romania a terminat EURO 2016 pe ultimul loc din grupa.

Corespondenta de la Lyon: Romania, un barometru al slabiciunii la Euro 2016. Un dialog trist despre tricolori in toiul noptii

Se spune ca un jurnalist bun e cel care gaseste latura pozitiva in orice subiect. Ori pentru a face asa ceva, dupa parcursul Romaniei la Euro 2016, trebuie sa fii un jurnalist genial. Ceea ce nu sunt. Sunt, in schimb, realist: prezentul inseamna Pintilii, nu Hagi.

Romania, eliminata de la Euro 2016: Cum a reactionat internetul

Romania a plecat de la Euro 2016 dupa ce a pierdut duminica seara cu 0-1 meciul cu Albania. Romania s-a clasat astfel pe ultimul loc in grupa, cu un singur punct, in timp ce Franta si Elvetia merg mai departe pe primele doua locuri. Fara sa fim noi neaparat experti in fotbal, putem recunoaste ca [].

Cu ce amintiri ramane Romania dupa EURO 2016: Un turneu sub asteptari, potentat de monoglutamatul din partida cu Albania

Romania a fost eliminata din faza grupelor la EURO 2016. Iata care este bagajul cu care am ramas dupa turneul final din Franta.

Revista presei: Nationala Romaniei, umilita la Euro 2016; Stanculescu a murit si Iliescu a facut declaratii; Inundatii in mai multe judete

Meciul Romania Albania, terminat cu scorul de 0 1, inseamna eliminarea nationalei Romaniei de la Euro 2016; generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit, iar Iliescu a facut declaratii; sunt inundatii in mai multe judete din tara acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem [].

Romania, eliminata de la EURO 2016: Nationala a pierdut meciul impotriva Albaniei, dupa 68 de ani in care a fost neinvinsa de aceasta echipa. Franta si Elvetia, calificate in optimi

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa duminica seara, cu scorul de 0-1, de echipa Albaniei in meciului disputat pe Stade de Lyon, in Grupa A de la EURO 2016, informeaza Digi Sport.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )