Libnet.ro
UNICEF

20:00

EURO 2016. Pedepse dure pentru suporterii britanici implicati in violentele de la Marsilia

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Pedepse dure pentru suporterii britanici implicati in violentele de la Marsilia

Primii doi suporteri britanici care au comparut in fata justitiei pentru participarea lor la violentele incidente dinaintea si dupa meciul Anglia - Rusia de la Marsilia au fost condamnati luni la 2 si 3. continuă pe Antena3

EURO 2016. Debut dificil pentru Spania, in fata Cehiei

Gerard Pique a marcat unicul gol al partidei dintre Spania si Cehia, in grupa D a Campionatului European. Spaniolii s-au chinuit mai bine de 85 de minute in fata unei echipe cehe care s-a aparat.

Apel pentru suporterii englezi

Starul Angliei Wayne Rooney si selectionerul sau Roy Hodgson le-au cerut, ieri, intr-un mesaj video, fanilor echipei sa se comporte bine, in timp ce echipa nationala este amenintata cu descalificarea de la EURO 2016, in cazul unor noi incidente in care sunt implicati suporterii englezi.

Un parlamentar rus lauda violentele de la EURO 2016: Bravo, baieti, continuati!

Un parlamentar rus, membru al federatiei ruse de Fotbal, a laudat suporterii rusi care s-au luat la bataie cu suporterii britanici, sambata. Igor Lebedev a scris pe Twitter Nu vad nimic gresit.

Haos la Euro 2016. Lupte de strada intre suporterii rusi, englezi si francezi: 31 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Bataie generala intre suporteri la meciul Anglia-Rusia. Violentele s-au declansat inainte de fluierul final al arbitrului pe Stadionul Veledrome din Marsilia. Ciocniri violente intre suporterii.

UEFA ameninta Anglia si Rusia cu EXCLUDEREA de la EURO 2016

UEFA a amenintat duminica Anglia si Rusia cu excluderea de la EURO 2016 in caz de noi violente comise de suporterii lor, dupa incidentele care au avut loc sambata la Marsilia, inainte si la finalul meciului Anglia -Rusia 1-1), informeaza AFP. Cerem federatiilor engleza si rusa sa faca apel la suporterii lor sa se comporte in mod responsabil si respectuos, a indicat comitetul executiv al UEFA intr-un comunicat citat de Agerpres.

Incidente la EURO 2016. Politia franceza este in alerta! Ciocniri violente intre suporterii englezi si cei rusi, la Marsilia

Scene de lupta pe strazile din orasul Marsilia, intre suporterii englezi, cei rusi si politistii francezi. Politistii au folosit gaze lacrimogene dupa ce mai multi englezi si rusi au.

EURO 2016. Cum arata Stade de France cu cateva ore inainte de meci. Pregatiri de ultima ora pentru suporterii romani!

Franta - Romania, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa in aceasta seara, incepand cu ora 22:00, pe Stade de France, eveniment la care vor lua parte peste 15.

EURO 2016. Un deputat de la Moscova le recomanda suporterilor rusi sa CONTINUE sa se bata

Un inalt responsabil al Federatiei ruse de fotbal si-a afirmat luni sustinerea pentru suporterii rusi dupa violentele incidente care au marcat sambata, la Marsilia, meciul Anglia - Rusia la EURO 2016.

Se deschide Insula Suporterilor: Timp de 30 de zile veti putea viziona meciurile de la Euro 2016, plus megaconcerte, in aer liber, intr-un parc din Capitala

Suporterii Euro 2016 vor avea la dispozitie un spatiu dedicat lor chiar in parcul IOR. Insula Suporterilor se deschide pe 10 iunie si pentru 30 de zile microbistii vor putea viziona, in aer liber,.

EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu apreciaza ca pentru nationala Romaniei, va fi mai greu in urmatoarele confruntari de la EURO 2016, pentru ca trebuie sa atacam, in meciurile cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )