Libnet.ro
UNICEF

20:30

EURO 2016: Polonia - Irlanda de Nord s-a incheiat cu scorul 1-0. Meciul, arbitrat de o brigada condusa de Ovidiu Hategan

B1 B1,
EURO 2016: Polonia - Irlanda de Nord s-a incheiat cu scorul 1-0. Meciul, arbitrat de o brigada condusa de Ovidiu Hategan

Echipa nationala de fotbal a Poloniei este cea care a castigat meciul de deschidere al Grupei C de la Campionatul European cu Irlanda de Nord, cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Milik,. continuă pe B1

EURO 2016. Polonia invinge Irlanda de Nord, scor 1-0

Selectionata Poloniei a invins cu scorul de 1-0 0-0) reprezentativa Irlandei de Nord, duminica la Nisa, intr-o partida din cadrul Grupei C a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, condusa de o.

EURO 2016: Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA.

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres.

Ovidiu Hategan arbitreaza Polonia-Irlanda de Nord. Suporterii au dat startul violentelor pe strazile din Nisa (video)

Cu 13 goluri marcate in preliminarii si 42 de reusite pentru echipa de club in acest sezon, Robert Lewandowski se numara printre favoritii la castigarea ghetei de aur la turneul final. Pana acum Polonia n-a castigat niciun meci la vreun Campionat European, iar Irlanda de Nord ar putea marca o premiera in acest sens.

Ovidiu Hategan va arbitra duminica partida dintre Polonia si Irlanda de Nord

Romania revine in elita arbitrajului european, dupa 28 de ani de absenta, prin prezenta lui Ovidiu Hategan la turneul final.

EURO 2016, prezentarea Grupei E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia

Probabil cea mai talentata generatie din istoria fotbalului belgian vine la Euro 2016 hotarata sa faca un turneu final perfect. De altfel, Belgia este clasata pe locul 2 in ierarhia FIFA.

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA. Comentariul lui Mircea Badea despre meci, la pauza

Prima repriza a meciului de deschidere al Euro 2016, Franta Romania, s-a incheiat cu scorul de 0 0. Prestatia jucatorilor a fost comentata de Mircea Badea, intr-un text publicat pe.

Francezii au interzis alcoolul la EURO 2016

Dupa trei zile de violente la Marsilia intre huliganii englezi si cei rusi, si o noapte de confruntari la Nisa intre polonezi si nord-irlandezi, guvernul francez a decis interzicerea alcoolului in orasele care gazduiesc meciuri la EURO 2016.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )