Libnet.ro
UNICEF

07:30

EURO 2016. Un suporter rus, expulzat din Franta pentru a doua oara

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Un suporter rus, expulzat din Franta pentru a doua oara

Un cetatean rus a fost expulzat, miercuri, din Franta, pentru a doua oara in mai putin de o saptamana. Este vorba de unul dintre liderii huliganilor rusi prezenti la Campionatul European, Alexander Shprygin, informeaza Ministerul Afacerilor Interne de la Paris. continuă pe România Liberă

Meciurile zilei la Euro 2016. Mai sunt patru locuri disponibile pentru optimi

12 echipe sunt deja calificate in optimile de finala ale Campionatului European din Franta inaintea meciurilor de astazi.

Meciurile zilei la Euro 2016. Ovidiu Hoban: Vom da totul pentru a face mandra o tara intreaga!

Ziua a zecea programeaza ultimele doua partide din Grupa A, la Campionatul European din Franta. Ambele se vor disputa de la ora 22. 00, la Lyon si Lille.

Romania iese ultrarusinos de la EURO 2016

Nationala Romaniei a fost invinsa de Albania, cu 1-0 1-0), in meciul jucat duminica seara la Lyon si devine prima echipa eliminata de la EURO 2016. O partida pe care am fost obligati sa o castigam pentru a conta in lupta pentru calificarea in optimile de finala. Sadiku a marcat unicul gol al meciului in finalul primei reprize, minutul 44, iar Romania a fost neputincioasa in a gasi drumul spre poarta adversa. O bara transversala a lui Andone a fost cea mai mare ocazie a Romaniei in partea secunda. Albania nu mai invinsese Romania din 1948 la Cupa Balcanica. Romania a terminat EURO 2016 pe ultimul loc din grupa.

Euro 2016: Romania - Calculele unei posibile calificari in optimi

Fara victorie dupa doua partide disputate la Euro 2016, Romania are o singura varianta pentru partida cu Albania, din aceasta seara: Victoria. Un succes ii poate duce pe tricolori in optimi chiar si de pe locul doi, in anumite conditii. Varianta plauzibila ramane insa o posibila calificare de pe locul trei din Grupa A. Infrangerea cu Albania este singura care garanteaza un loc sigur intr-un avion cu destinatia Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

Oficialii FRF si-au impartit prime de sute de mii de euro pentru Euro2016, dar i-au folosit voluntari la munca de jos pe studentii romani din Franta

Parcurs scurt si rusinos pentru Romania la Euro 2016. La fel de rusionoasa este si comportarea staff-ului Federatiei Romane de Fotbal. Conform Flux24, angajatii FRF si-au impartit prime.

Euro 2016, meciurile din 19 iunie: Romania-Albania (22:00), Elvetia-Franta (22:00)

Ultima etapa din Grupa A de la Euro 2016 se joaca duminica de la ora 22:00. Romania se va intalni cu Albania, pe Stade des Lumieres din Lyon, iar Franta va juca impotriva Elvetiei, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro. Confruntarea Romaniei poate fi urmarita si la Pro Tv.

EURO 2016: Franta - Elvetia 0-0. Tara gazda a incheiat Grupa A pe primul loc

Nationalele de fotbal ale Frantei si Elvetiei au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul care s-a jucat duminica pe stadionul Pierre Mauroy din Lille, in Grupa A a EURO 2016.

Romania, eliminata de la EURO 2016: Nationala a pierdut meciul impotriva Albaniei, dupa 68 de ani in care a fost neinvinsa de aceasta echipa. Franta si Elvetia, calificate in optimi

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa duminica seara, cu scorul de 0-1, de echipa Albaniei in meciului disputat pe Stade de Lyon, in Grupa A de la EURO 2016, informeaza Digi Sport.

LIVETEXT Romania - Albania 0-1 (final). Rusine istorica. Tricolorii pleaca in sfarsit in vacanta si scapa de corvoada Euro 2016

Romania lui Mitica, Gigi, Negoita, Netoiu, Sandu, Bucsaru co si-a aratat duminica seara toate limitarile posibile. Intr-un meci ce se anunta pe viata si pe moarte pentru calificarea in optimile Euro 2016, Romania a pierdut cu 0-1 in fata Albaniei, prima infrangere cu vecinii de la sud intr-un meci oficial. A fost un meci chinuitor, in care gafa inexplicabila a lui Tatarusanu din min. 43 i-a permis lui Sadiku sa inscrie un gol care ne-a turnat plumb in picioare. Echipa Romaniei a aratat ca o colectie de jucatori mediocri, iar rezultatul nu e o surpriza. In celalalt meci al grupei, Franta si Elvetia au facut 0-0 si merg impreuna in optimi. Romania merge acasa, cu un singur punct in trei meciuri. ------------------------Final!!! Romania - Albania 0-1. S0a terminat chinul, hai inapoi in Liga lui MiticaFranta - Elvetia 0-0. Nu ca ar mai contaMin 90+5: Sut Stanciu, iar peste poarta. Deja e redundant sa spun ca-i peste poartaMin 90+4: Ooo, pasa la portar de la Dragos Grigore :) Asta spune totMin 90+3: Inca o ocazie Albania, prinde Tatarusanu o reluare cu capul. Torje ia galben 10 secunde mai tarziu. Jucatori care au stralucit prin mediocritateMon 90+2: Albania nu ne-a mai dat mingea de vreo 3 minute, acum au lovitura liberaMin 90+1. Avem 5 minute de prelungiri, dar ar fi o mare nedreptate pentru albanezi sa-i egalam. Nivelul Romaniei a fost cel mai slab pe care l-am vazut in ultimii 20 de aniMin 89: In rarele ocazii cand avem mingea o aruncam englezeste pentru jucatorii de atac care le ajung albanezilor la brau. Se prefigureaza o istorica rusineMin 88: Albania inca un contra-atac periculos, Tatarusanu prinde centrarea. Min 87: Ocazie mare pentru Albania din corner, cap puternic pe langaMin 87: Suntem in degringolada totala, Abrashi a tras in blocaj de la 16 m, acum au cornerUrmareste LIVETEXT de la ora 22. 00 meciul Romania - Albania si, in paralel, scorul de la Franta - Elvetia.

Razvan Burleanu, prima reactie dupa eliminarea de la Euro 2016: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta

Romania a parasit Euro 2016 dupa numarul minim de meciuri pe care putea sa le dispute in Franta, tricolorii intorcandu-se acasa dupa terminarea fazei grupelor. Cu doar un singur punct acumulat, Chiriches, Torje si compania au parasit turneul pe usa din dos, dupa 0-1 cu Albania. Razvan Burleanu, presedintele FRF, a oferit prima declaratie dupa prestatia dezamagitoare din Franta: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )