Libnet.ro
UNICEF

09:30

Razvan Burleanu, prima reactie dupa eliminarea de la Euro 2016: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta

Hotnews Hotnews,
 Razvan Burleanu, prima reactie dupa eliminarea de la Euro 2016: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta

Romania a parasit Euro 2016 dupa numarul minim de meciuri pe care putea sa le dispute in Franta, tricolorii intorcandu-se acasa dupa terminarea fazei grupelor. Cu doar un singur punct acumulat, Chiriches, Torje si compania au parasit turneul pe usa din dos, dupa 0-1 cu Albania. Razvan Burleanu, presedintele FRF, a oferit prima declaratie dupa prestatia dezamagitoare din Franta: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Burleanu dupa dezastrul cu Albania: Vor exista schimbari, in mod cert!

Romania este prima echipa care paraseste EURO 2016, dupa infrangerea rusinoasa, scor 0-1, in meciul cu Albania. in urma acestui rezultat, presedintele FRF, Razvan Burleanu, a.

Lucian Sanmartean, prima reactie dupa meciul cu Albania

Suporterii nationalei asteptau o minune la meciul cu Albania, iar sperantele lor se indreptau spre Lucian Sanmartean. Iordanescu a luat insa decizia de a-l introduce pe acesta abia la pauza, pe.

Germania si Polonia ofera prima remiza alba la EURO 2016

Adversare din nou la turneul final dupa ce s-au duelat si in preliminarii, Germania si Polonia au oferit o remiza fara goluri, joi seara, in derby-ul Grupei C.

Prima reactie a lui Burleanu dupa eliminarea de la EURO

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a reactionat dupa eliminarea Romaniei de la Campionatul European. Acesta anunta ca va lua masuri in ceea ce priveste conducerea tehnica a nationalei.

FOTO: Echipa nationala, ironizata de internauti dupa performanta la EURO 2016

Performanta echipei nationale de fotbal a Romaniei la EURO 2016 a fost ironizata de internauti. Totodata, nici selectionerul Anghel Iordanescu nu a scapat de criticile usturatoare ale utilizatorilor retelelor de socializare.

Reactia lui Denis Alibec dupa eliminarea Romaniei de la Euro 2016

Atacantul Nationalei a oferit primele comentarii dupa ce Romania a parasit EURO 2016. Cred ca e cea mai trista zi din viata mea. imi pare rau ca n-am putut sa castigam si sa merge.

Nicusor Stanciu, in lacrimi dupa eliminarea Nationalei de la Euro

Mijlocasul Nationalei a parut profund marcat dupa esecul cu Albania si dupa eliminarea de la Euro. Ne doream sa castigam, sa mergem mai departe, dar am facut un joc foarte slab astazi, era o.

Cele mai bune glume despre esecul Romaniei la Euro 2016

Euro 2016. Internetul a explodat imediat dupa eliminarea Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei de la Euro 2016, glumele pe seama jucatorilor si conducerii incepand sa impanzeasca mediul online.

Ce a scris presa straina despre eliminarea Romaniei de la EURO 2016

Presa internationala a comentat eliminarea suferita de echipa nationala a Romaniei inca din faza grupelor de la EURO 2016. AFP: Final trist pentru legendarul Anghel Iordanescu, care i-a dus pe.

Anghel Iordanescu, dupa esecul Romaniei la EURO 2016: Cat timp nu ai obtinut nicio victorie, e greu sa spui ca meriti sa te califici

Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, duminica seara, dupa eliminarea Romaniei de la Campionatul European de fotbal 2016, ca tricolorii au avut multe momente bune in meciul cu Albania, insa o infrangere este o infrangere.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )