Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prima reactie a lui Burleanu dupa dezastrul cu Albania: Vor exista schimbari, in mod cert!

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Burleanu dupa dezastrul cu Albania: Vor exista schimbari, in mod cert!

Romania este prima echipa care paraseste EURO 2016, dupa infrangerea rusinoasa, scor 0-1, in meciul cu Albania. in urma acestui rezultat, presedintele FRF, Razvan Burleanu, a. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Burleanu dupa eliminarea de la EURO

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a reactionat dupa eliminarea Romaniei de la Campionatul European. Acesta anunta ca va lua masuri in ceea ce priveste conducerea tehnica a nationalei.

Razvan Burleanu, prima reactie dupa eliminarea de la Euro 2016: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta

Romania a parasit Euro 2016 dupa numarul minim de meciuri pe care putea sa le dispute in Franta, tricolorii intorcandu-se acasa dupa terminarea fazei grupelor. Cu doar un singur punct acumulat, Chiriches, Torje si compania au parasit turneul pe usa din dos, dupa 0-1 cu Albania. Razvan Burleanu, presedintele FRF, a oferit prima declaratie dupa prestatia dezamagitoare din Franta: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta.

Lucian Sanmartean, prima reactie dupa meciul cu Albania

Suporterii nationalei asteptau o minune la meciul cu Albania, iar sperantele lor se indreptau spre Lucian Sanmartean. Iordanescu a luat insa decizia de a-l introduce pe acesta abia la pauza, pe.

Emil Gradinescu, in direct la Dolce Sport dupa Romania - Albania 0-1: E jenant si rusinos sa comentezi un asemenea meci

Reactie exsperata a unui comentator roman la meciul Romania - Albania 0-1: Este jenant sa comentezi un asemenea meci. Am mai zis eu asa cand a fost Steaua eliminata de PSG. Este jenant si rusinos. Imi este rusine, a spus Emil Gradinescu, comentatorul Dolce Sport, imediat dupa meci.

UEFA face ancheta dupa Romania-Albania

UEFA a deschis o procedura disciplinara care vizeaza Federatia Romana de Fotbal FRF), dupa ce fanii au aprins torte si au aruncat cu obiecte la meciul de duminica, pierdut la Lyon in fata echipei Albaniei, scor 0-1, in ultima etapa a grupei A de la Euro-2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )