Libnet.ro
UNICEF

06:00

Euro, la un nou maxim al ultimelor sase luni. Vezi cotatia BNR

Antena3 Antena3,
Euro, la un nou maxim al ultimelor sase luni. Vezi cotatia BNR

Euro atinge un nou maxim al ultimelor sase luni. BNR a anuntat astazi un curs de referinta de 4,4894 lei pentru un euro. Este o crestere semnificativa fata de cotatia de ieri, cand un euro era 4,4799 lei. continuă pe Antena3

Euro se apreciaza la 4,4894 lei, un nou maxim al ultimelor 5 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4894 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 0,95 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4799 lei.

Cursul de schimb a urcat la 4,49 lei/euro, nivelul maxim al ultimilor cinci luni, din cauza incertitudinilor privind Grecia

Leul a continuat sa se deprecize astazi in raport cu euro, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de schimb de 4,4894 lei/euro, in crestere cu 0,95 bani fata de cotatia de luni, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni si trei saptamani. Deprecierea leului a fost determinata de impasul in care au ajuns discutiile creditorilor cu Grecia.

Euro s-a apreciat la 4,4799 lei, maximul ultimelor 5 luni

Moneda europeana a atins ieri maximul ultimelor cinci luni, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4799 lei/euro, in crestere cu 1,03 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4696 lei. Dealerii bancari considera ca euro continua sa se aprecieze datorita incertitudinii din clasa politica romaneasca, iar sursele au precizat ca euro-leu va tinde sa creasca si in urmatoarele zile.

Daniel Constantin: Romania va propune prelungirea PNDR cu sase luni

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va propune in sedinta Consiliului de Ministri, care va avea loc, marti, la Luxembourg, prelungirea cu sase luni a Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007-2013, prin care Romania va mai putea atrage 400 de milioane de euro din fonduri europene.

Singura lucrare a lui Van Gogh dintr-un muzeu din Romania, expusa timp de sase luni la Bucuresti

Desenul in carbune Culegatoarea de morcovi, singura lucrare de Vincent Van Gogh aflata intr-un muzeu din Romania, va fi expus timp de sase luni, incepand din 13 iunie, la Muzeul Colectiilor de Arta din Bucuresti.

Euro s-a apreciat la 4,4799 lei, maximul ultimelor 4 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4799 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 1,03 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4696 lei.

FOTO Cum arata vila din Gogol a lui Traian Basescu dupa aproape sase luni de renovare

Asa cum a anuntat, fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat luni, 15 iunie, la vila din Gogol pentru a-si lua in primire locuinta atribuita de catre Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )