Libnet.ro
UNICEF

13:00

Euroins Insurance Group achizitioneaza o companie de asigurari de viata din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euroins Insurance Group achizitioneaza o companie de asigurari de viata din Grecia

Euroins Insurance Group a ajuns la un acord de achizitionare a subsidiarei diviziei de asigurari de viata din Grecia a Credit Agricole, se arata intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bulgarii de la Euroins cumpara o companie de asigurari de viata in Grecia. Cum raspund la intrebarea: Cat de solvabili sunt in prezent in Romania?

Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al Euroins Romania, a ajuns la un acord de achizitionare a subsidiarei diviziei de asigurari de viata din Grecia a Credit Agricole, finalizarea operatiunii fiind asteptata in ultimul trimestru al anului 2015. In Romania, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a cerut recent Euroins un plan de masuri pana in 4 august 2015, dupa ce o evaluare facuta de auditori independenti, pe baza situatiilor financiare existente la 30 iunie 2014, a relevat ca Astra, Carpatica, Euroins si Exim au un deficit de capital agregat de 356 milioane euro. Desi au contestat evaluarea, subliniind ca intre timp au facut o majorare de capital si vor sa mai faca inca una pana la final de an, oficialii Euroins au comunicat HotNews. ro ca vor transmite catre ASF planul de masuri solicitat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )