Libnet.ro
UNICEF

05:45

Euronews: Romania, poarta de intrare in UE pentru imigrantii care fug de razboi si saracie

B1 B1,
Euronews: Romania, poarta de intrare in UE pentru imigrantii care fug de razboi si saracie

Romania, care doreste faca parte din Schengen, a devenit o poarta de intrare catre Europa pentru imigranti care traverseaza Marea Neagra din Turcia catre Uniunea Europeana, un fenomen nou pentru autoritatile. continuă pe B1

Euronews: Romania, poarta de intrare in UE pentru imigrantii care fug de razboi si saracie

Romania, care doreste faca parte din Schengen, a devenit o poarta de intrare catre Europa pentru imigranti care traverseaza Marea Neagra din Turcia catre Uniunea Europeana, un fenomen nou pentru autoritatile romanesti, de mica amploare in comparatie cu migratia la Mediterana.

Euronews: Romania devine o poarta de intrare in UE pentru imigranti care fug de razboi si saracie

Romania, care doreste faca parte din Schengen, a devenit o poarta de intrare catre Europa pentru imigranti care traverseaza Marea Neagra din Turcia catre Uniunea Europeana, un fenomen nou pentru autoritatile romanesti, de mica amploare in comparatie cu migratia la Mediterana, relateaza Euronews .

Imigrantii ilegali, un fenomen nou pentru Romania, care a devenit o poarta catre Europa pentru cei care fug de razboaie

Romania este o poarta de intrare catre Europa pentru imigrantii care fug de saracie si razboaie si traverseaza Marea Neagra din Turcia catre Uniunea Europeana. Membri pazei de coasta romanesti povestesc despre fenomen pentru Euronees.

Reportaj Euronews: Romania, tara care aspira la Schengen, face eforturi in securizarea frontierei europene

Romania nu face parte din zona Schengen, dar este nerabdatoare sa i se alature si da dovada de multe eforturi in securizarea frontierei europene, se arata intr-un reportaj Euronews citat de Digi 24. Reportajul realizat de jurnalistii Euronews in Romania arata insa si ca tara noastra se confrunta cu un nou fenomen: tinde sa devina o noua poarta spre Europa pentru imigrantii care fug din Orientul Mijlociu, in cautarea unei vieti mai bune.

YouTube va lansa un serviciu contra-cost pentru cei care vor sa vada clipuri fara reclame

Google va lansa un serviciu YouTube pentru cei care vor sa se uite la clipuri fara a mai intalni reclame, scrie TechCrunch. Site-ul de video streaming a lansat o serie de abonamente in ultimii doi ani si noul serviciu va aduce venituri suplimentare. Nu s-a comunicat data introducerii serviciului si nici valoarea abonamentului.

Reportaj Euronews: in asteptarea aderarii la Schengen Romania, o noua poarta catre raiul si iadul migrantilor

Romania, desi nu face parte din zona Shengen, a demonstrat ca vrea sa asigure securitatea frontierei exterioare a Europei si ca supravegheaza indeaproape tarmul Marii Negre, scrie euronews, in versiunea online. Garda de Coasta are misiunea dificila de a-i detecta pe imigrantii care fug de conflictul din Siria si tranziteaza teritoriul Romaniei, visand insa sa se ajunga in vestul Europei.

Decizie definitiva pentru barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu

Adrian Zglobiu, barbatul care, in mai 2014, l-a scuipat pe fostul presedinte Traian Basescu, la Constanta, ramane cu pedeapsa de trei luni de inchisoare cu suspendare si 40 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce Curtea de Apel Constanta a respins apelul procurorilor la decizia Judecatoriei, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3196 seconds )