Libnet.ro
UNICEF

20:00

Euronext ofera 510 milioane euro pentru operatiunile franceze de clearing ale LSE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euronext ofera 510 milioane euro pentru operatiunile franceze de clearing ale LSE

Operatorul bursier paneuropean Euronext a inaintat o oferta de 510 milioane de euro pentru preluarea LCH. Clearnet SA, casa de compensare franceza detinuta de grupul britanic London Stock Exchange Group LSE), o tranzactie care ar putea deschide calea pentru fuziunea de 28 de miliarde de dolari intre LSE si Deutsche Boerse, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Euronext ofera 510 milioane de euro pentru preluarea casei LCH.Clearnet, detinuta de LSE

Operatorul bursier Euronext a anuntat ca a oferit 510 milioane de euro 533,9 milioane de dolari) pentru preluarea casei de compensare LCH. Clearnet din Franta, detinuta London Stock Exchange Group LSE), deschizand, astfel, calea pentru fuziunea de 28 de miliarde de dolari intre LSE si Deutsche Boerse, relateaza agentia Reuters.

Grupul belgian KBC va plati 610 milioane de euro pentru subsidiarele NBG din Bulgaria

National Bank of Greece NBG), a anuntat ca a vandut o participatie de 99,1% la subsidiara sa din Bulgaria - United Bulgarian Bank UBB) - si la divizia de leasing - Interlease EAD - bancii belgiene KBC, cu suma de 610 milioane de euro, relateaza Reuters.

165.000 de romani au cheltuit peste 40 milioane euro pe vacante de Revelion in tara si in strainatate

In jur de 155. 000 de romani si-au petrecut Revelionul in statiunile din tara, in crestere cu 7% fata de anul trecut, cheltuind aproximativ 155 de milioane de lei 34,4 milioane euro), cu 8% mai mult comparativ cu anul precedent, potrivit datelor estimative anuntate marti de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, citate de News. ro. De asemenea, in strainatate au calatorit prin intermediul agentiilor de turism, pentru petrecerea sarbatorilor de iarna din acest an, aproape 10. 000 de romani, in crestere cu 22%.

Aproape 170.000 de turisti au cheltuit peste 40 milioane euro pe vacante de Revelion in tara si strainatate

Aproape 170. 000 de turisti din tara noastra au cheltuit peste 40 milioane euro pe vacante de Revelion in Romania si strainatate, potrivit unui comunicat de presa al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), trimis Redactiei.

Monte dei Paschi va emite obligatiuni de 15 miliarde de euro pentru refacerea lichiditatilor

Banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena, care va fi sustinuta de guvernul de la Roma cu 6,6 miliarde de euro, va emite anul acesta obligatiuni in valoare de 15 miliarde de euro pentru refacerea lichiditatilor si cresterea increderii investitorilor, au relatat vineri mai multe publicatii, citate de Reuters.

Germania ofera Moldovei un grant de 6 milioane de euro

Guvernele Germaniei si Moldovei au semnat o intelegere in baza careia Republica Moldova va primi 6 milioane de euro pentru cooperarea tehnica. intelegerea a fost semnata de ambasadoarea Germaniei la Chisinau, Ulrike Knotz, si ministrul de Externe, Andrei Galbur.

Care este clubul dispus sa plateasca 300 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo

Impresarul Jorge Mendes a declarat ca un club de fotbal ofera suma de 300 de milioane de euro pentru transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid si un salariu anual de peste 100 de milioane de euro jucatorului in varsta de 31 de ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )