Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europarlamentare 2014. Membrii Biroului Electoral Judetean Vrancea au fost trimisi azi noapte la somn in loc sa termine procesul electoral

Adevărul Adevărul,
Europarlamentare 2014. Membrii Biroului Electoral Judetean Vrancea au fost trimisi azi noapte la somn in loc sa termine procesul electoral

Alegeri europarlamentare 2014, judetul Vrancea. in timp ce in restul tarii birourile electorale si-au terminat treaba, la Vrancea presedinta Biroului Electoral Judetean a considerat sa-i trimita acasa, la ora 1. 00, pe membrii biroului si pe cei ai sectiilor de votare. Pana la ora 9. 00, erau centralizate doar 16% din sectiile de votare. continuă pe Adevărul

Europarlamentare 2014. Incident electoral in Ialomita: presedintele unei sectii de votare a plecat acasa cu stampilele de vot

Incident electoral si in judetul Ialomita. S-a intamplat la Fetesti, acolo unde presedintele unei sectii de votare a plecat acasa cu stampilele de vot. El a sesizat disparitia acestora abia de dimineata cand a vrut sa deschida sectia. Cazul a intrat in atentia Biroului Electoral Judetean care face verificari in acest sens.

Europarlamentare 2014. Prezenta redusa la vot

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean au prezentat prima raportare de la alegerile europarlamentare 2014 din judetul Gorj.

Europarlamentare 2014. Prezenta redusa la vot, in judetul Gorj, in primele trei ore de la deschiderea urnelor. Procent: 5,1%

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean au prezentat prima raportare de la alegerile europarlamentare 2014 din judetul Gorj.

Europarlamentare 2014. Live text. Peste 237.ooo de alegatori sunt asteptati, duminica, la vot in judetul Ialomita

Alegeri europarlamentare 2014. La scrutinul de duminica, 25 mai, sunt asteptati la urne peste 237. 000 de alegatori din judetul Ialomita. Conform Biroului Electoral Judetean Ialomita, in toate cele 66 de localitati ale judetului exista 220 de sectii de votare.

Europarlamentare 2014.Membrii PSD de la doua sectii de votare din Iasi au primit de la partid, in pachetele cu mancare, insigne electorale

Reprezentantii PSD de la sectiile de votare 96 si 101 au primit de la partid, la orele diminetii, odata cu pachetele de mancare, si insigne cu mesaje electorale.

Europarlamentare 2014. Bilant incidente: aproape 300 de sesizari au fost facute la 112, cele mai multe, in Bucuresti

Aproximativ 300 de situatii care priveau posibile fapte de incalcare a legii au fost sesizate in cursul zilei de ieri, cu ocazia alegerilor europarlamentare. Peste 40% din acestea 130 de sesizari) nu s-au confirmat, iar in 82 de cazuri se desfasoara ancheta penala. Cele mai multe plangeri s-au facut in Capitala.

Rezultate finale europarlamentare 2014, in judetul Vrancea. Alianta Electorala PSD-PC-UNPR a obtinut 46,09% din voturi

Alegeri europarlamentare 2014. Biroul Electoral Judetean Vrancea a finalizat in aceasta dupa amiaza centralizarea voturilor de la toate sectiile de votare din judet.

Rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare in judetul Bacau. 32,37% dintre alegatori s-au prezentat la urne

In judetul Bacau s-a finalizat numararea buletinelor de vot pentru alegerile europarlamentare, care au avut loc duminica, 25 mai. Prezenta la urne, potrivit Biroului Electoral Judetean a fost de 32,37%, iar din totalul voturilor, doar 92,4% au fost considerate valide.

Europarlamentare 2014. PSD ii acuza pe sefii liberali ca fac turism electoral cu masina Consiliului Judetean. A fost depusa si o sesizare la Politie.

Social-democratii botosaneni au depus la Inspectoratul Judetean de Politie dar si la Biroul Electoral Judetean doua plangeri impotriva sefului PNL, Florin Turcanu. PSD il acuza ca face turism electoral prin judet cu masinile statului, mai precis cele ale Consiliului Judetean.

Europarlamentare 2014. Peste 12oo de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenati in procesul electoral in Vrancea

Alegeri europarlamentare 2014. Acestia au sarcini de asigurare a unui climat de ordine si siguranta publica, precum si protectia celor 370 de sectii de votare, pe timpul alegerilor europarlamentare 2014, alegerilor partiale in orasul Panciu si comuna Andreiasu de Jos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )