Libnet.ro
UNICEF

20:30

Eurostat: Romania, printre tarile cu cel mai mare grad de saracie din UE

România Liberă România Liberă,
Eurostat: Romania, printre tarile cu cel mai mare grad de saracie din UE

Romania se afla printre tarile cu cel mai mare risc de saracie si excluziune sociala din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat, publicat marti. continuă pe România Liberă

Dedeman cumpara cu 16 mil. de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele.

FOTOGALERIE Peste 25.000 de oameni au participat in weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare turneu de sport electronic din tara

Peste 25. 000 de oameni au participat weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare eveniment de sport electronic din Romania. Timp de trei zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti a fost kilometrul zero al gamingului mondial. Cei mai buni jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au infruntat pentru trofee prestigioase si premii in valoare totala de 120. 000 de dolari anunta organizatorii care sustin ca evenimentul a fost urmarit online de 2,2 milioane de oameni.

Doua cutremure s-au produs in Caras-Severin. Cel mai mare a avut 4,8 grade pe Richter

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, informeaza Institutul National pentru.

Discount-uri exclusive la cel mai mare targ pentru copii - Baby Boom Show!

Nu rata cele mai mari discount-uri exclusive - numai la Baby Boom Show!Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 5 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Cei.

Doua cutremure s-au produs in judetul Caras-Severin: Cel mai mare a avut magnitudinea 4,8

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea avand magnitudinea de 4,8, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Doua cutremure au zguduit noaptea trecuta judetul Caras-Severin. Cel mai mare, de 4,8 grade pe scara Richter

Doua cutremure s-au produs, noaptea trecuta, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, anunta Institutului National pentru Fizica Pamantului, potrivit Mediafax.

Dedeman cumpara cu 16 milioane de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele mai exclusiviste zone comerciale din Romania.

Alegeri prezidentiale 2014 2014. Oltenitenii lui Ion Iliescu au votat cu Ponta. 57,62%, cel mai mare scor obtinut de PSD in judetul Calarasi

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD pentru presedintia Romaniei, a castigat alegerile 2014 in judetul Calarasi. Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean la alegerile 2014 pentru presedintie, Ponta a reusit sa obtina voturi masive din partea calarasenilor. Cel mai mare procent a fost inregistrat la Oltenita, 57,62%, localitatea natala a fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.

Cum se prezinta Romania la cel mai mare targ de turism din lume de la Londra

Romania a venit la cel mai important targ dedicat turismului cu acelasi stand ca anul trecut. Au mai aparut cateva mese, muscatele au fost inlocuite cu crizanteme, iar spatiul de prezentare e ceva mai mare, caci a crescut numarul de expozanti.

FOTO Cum se prezinta Romania la cel mai mare targ de turism din lume

Romania a venit la cel mai important targ dedicat turismului cu acelasi stand ca anul trecut. Au mai aparut cateva mese, muscatele au fost inlocuite cu crizanteme, iar spatiul de prezentare e ceva mai mare, caci a crescut numarul de expozanti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )