Libnet.ro
UNICEF

10:30

Eurotunelul care leaga Franta de Marea Britanie a fost, din nou, inchis temporar

Antena3 Antena3,
Eurotunelul care leaga Franta de Marea Britanie a fost, din nou, inchis temporar

Eurotunelul, celebra cale de comunicatii care leaga Franta de Marea Britanie prin subteran, pe sub Canalul Manecii, a fost, din nou, inchis temporar din cauza protestelor personalului unei companii de feriboturi. continuă pe Antena3

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie este eroul atentatului din Tunisia. Desi trei membri ai familiei au murit, iar el a fost ranit, a ramas pe plaja pentru acordarea primului ajutor victimelor

A aparut primul erou al atacurilor sangeroase din Tunisia in care au murit 38 de oameni, informeaza B1 TV. Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie care si-a pierdut trei membri ai familiei in urma tragediei a.

Medicament REVOLUTIONAR impotriva cancerului pulmonar, in Marea Britanie

Un nou medicament revolutionar impotriva cancerului pulmonar, care dubleaza sansele de supravietuire al bolnavilor, este administrat gratuit in Marea Britanie.

Un barbat din Marea Britanie a lansat o campanie online de strangere de bani pentru a plati prima transa din datoria Greciei

Un barbat din Marea Britanie a lansat o campanie de strangere de bani pentru a plati transa de 1,6 miliarde euro pe care Grecia ar trebui sa o achite in cateva ore catre Fondul Monetar International.

Marea Britanie, AVERTISMENT de ultima ora privind riscul unor noi atacuri teroriste

Marea Britanie avertizeaza ca extremistii islamisti ar putea comite noi atacuri asupra statiunilor turistice din Tunisia dupa ce un barbat inarmat a ucis 39 de persoane, dintre care cel putin 15 britanici, in.

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

Cameron: Marea Britanie va trimite un avion militar C17 in Tunisia pentru evacuarea ranitilor

Marea Britanie va trimite luni, 29 iunie, un avion militar C17 in Tunisia pentru a ajuta la evacuarea cetatenilor britanici raniti in atacul sangeros comis vineri in statiunea turistica tunisiana Sousse, a.

Premierul David Cameron: Marea Britanie SA SE PREGATEASCA. Teroristii nu vor castiga!

Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia, a declarat sambata premierul britanic David Cameron, informeaza.

in urma atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuwait, Marea Britanie a sporit nivelul de securitate pentru turneul de la Wimbledon

Dupa cele trei atentate care s-au petrecut sambata in Franta, Tunisia si Kuwait, politia britanica a revizuit planul de securitate pentru turneul de la Wimbledon, scrie The Guardian. Potrivit jurnalistilor.

Cum poti sa te angajezi in strainatate. Ce meserii se cauta in Germania, Marea Britanie, Spania, Italia, Elvetia si in tarile scandinave

Cum poti sa te angajezi in strainatate. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera prin intermediul retelei EURES 412 locuri de munca vacante, transmite Ministerul Muncii.

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )