Libnet.ro
UNICEF

17:00

Evaluare Nationala 2015 Brasov. Subiectele la limba materna

Adevărul Adevărul,
Evaluare Nationala 2015 Brasov. Subiectele la limba materna

Examenul de Evaluare Nationala continua marti cu proba la limba materna. Miercuri urmeaza proba de foc, cea la matematica, proba care le pune in fiecare an cele mai multe probleme elevilor. continuă pe Adevărul

Evaluare Nationala 2015 Cluj. Subiectele la limba materna

Examenul de Evaluare Nationala continua marti cu proba la limba materna. in judetul Cluj, 554 de elevi sustin proba la limba maghiara, iar 65 la limba germana. Miercuri urmeaza proba la matematica, proba care le pune in fiecare an cele mai multe probleme elevilor.

Evaluare Nationala 2015 Brasov. Subiecte Limba Romana

Absolventii claselor a VIII-a intra luni in febra Evaluarii Nationale cu proba la Limba Romana. Reprezentantii Ministerului Educatiei avertizeaza ca anul acesta candidatii vor fi supravegheati atat video, cat si audio. Candidatii vor afla subiectele Elvaluarea Nationala 2015 la Limba Romana luni dimineata, la ora 9.

Evaluare Nationala 2015 Bihor. Subiecte limba materna. Aproape 600 de elevi sustin a doua proba la Capacitate

O noua zi de foc pentru o parte dintre elevii claselor a VIII-a. Ei au de sustinut a doua proba la Evaluare Nationala. Este vorba despre proba la limba materna. Reprezentantii Ministerului Educatiei avertizeaza ca anul acesta candidatii vor fi supravegheati atat video, cat si audio.

Evaluare Nationala 2015 Valcea. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Evaluare Nationala Valcea. Peste 3 600 de absolventi de clasa a VIII-a din judetul Valcea sustin astazi proba scrisa la Limba si Literatura Romana.

Evaluare Nationala 2015. Suceava. Subiectele la Limba Romana considerate usoare de elevii suceveni

Absolventii suceveni de clasa a VIII-a au intrat in febra Evaluarii Nationale sustinand astazi proba la Limba Romana. Elevii suceveni considera ca examenul a fost unul usor si nu isi fac probleme ca nu vor lua note mari.

Evaluare Nationala 2015 Gorj. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Aproximativ 3000 de elevi din judetul Gorj sustin astazi prima proba la Evaluarea Nationala, la limba si literatura romana. Elevii de clasa a VIII-a au primit basmul la ultimul subiect, iar la cel de-al doilea au avut un eseu despre Sanziene.

Evaluare Nationala 2015 Arges. Subiectele la Limba si Literatura Romana

Prima proba a Evaluarii Nationale, cea la limba si literatura romana, va fi sustinuta pe 22 iunie. Ultima proba, cea la matematica, va fi sustinuta pe 24 iunie, iar rezultatele vor fi afisate pe 26 iunie, pana la ora 16.

Evaluarea Nationala 2015 Alba. Subiecte Limba Materna

Absolventii clasei a VIII-a continua marti, 23 iunie, examenul de Evaluare Nationala 2015 cu probla la limba materna. in judetul Alba, elevii apartinand minoritatilor nationale sustin evaluarea nationala la germana si maghiara.

Evaluare Nationala 2015 Hunedoara. Subiecte Limba Romana

Absolventii claselor a VIII-a intra luni in febra Evaluarii Nationale cu proba la Limba Romana. Reprezentantii Ministerului Educatiei avertizeaza ca anul acesta candidatii vor fi supravegheati atat video, cat si audio. Candidatii vor afla subiectele Elvaluarea Nationala 2015 la Limba Romana luni dimineata, la ora 9.

Evaluare Nationala 2015 - subiecte la Limba Romana. Subiectele vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live de la 11.00

Evaluare Nationala 2015 - Subiecte la Limba Romana. Subiectele primite de candidati la proba de Romana vor fi publicate in timp real pe adevarul. ro. La ora 11:00, Adevarul Live va transmite in direct rezolvarea subiectelor de la proba de Limba Romana a examenului de Capacitate 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )