Libnet.ro
UNICEF

06:30

Evaluarea Nationala 2015. Eleva care a luat 10 dupa contestatii: Pasiunea mea este sa fiu profesoara. Vreau sa ii fac pe copii sa iubeasca matematica

Adevărul Adevărul,
Evaluarea Nationala 2015. Eleva care a luat 10 dupa contestatii: Pasiunea mea este sa fiu profesoara. Vreau sa ii fac pe copii sa iubeasca matematica

Evaluare nationala 2015. O eleva de clasa a VIII-a din Timis a reusit sa ia dupa contestatii media generala 10. Ioana Paulescu, eleva a scolii generale din cadrul Liceului Grigore Moisil din Timisoara, luase in prima faza 9. 95, pierzand zecele pentru doar cinci sutimi. A fost convinsa ca a facut totul bine, a depus contestatie si a obtinut media 10. Tanara viseaza sa devina profesoara de matematica. continuă pe Adevărul

Rezultate finale Evaluarea Nationala 2015 Ialomita, dupa contestatii

Astazi, elevii de clasa a VIII-a afla rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2015, dupa contestatii. Notele elevilor vor fi facute publice si pe site-ul Ministerului Educatiei, edu. ro.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Vaslui. Cine sunt cei mai buni elevi din satele vasluiene care au dat clasa colegilor de la scolile titrate din orase

In topul celor mai bune rezultalele inregistrate la Evaluarea Nationala 2015 in judetul Vaslui, inainte de solutionarea contestatiilor, se regasesc nu doar elevii scolilor de top din oras, ci si copii care au invatat la scoli din mediul rural.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Vaslui. Cine sunt cei mai buni elevi din satele vasluiene, care au dat clasa colegilor de la scolile titrate din orase

In topul celor mai bune rezultalele inregistrate la Evaluarea Nationala 2015 in judetul Vaslui, inainte de solutionarea contestatiilor, se regasesc nu doar elevii scolilor de top din oras, ci si copii care au invatat la scoli din mediul rural.

Madalin Guran, elevul de 10 la Evaluarea Nationala 2015 si la scoala: Vreau sa devin medic cardiolog

Madalin Guran este unul dintre cei cinci elevi din judetul Gorj cu nota maxima la ambele probe de la Evaluarea Nationala. Mai mult decat atat, acesta a incheiat si ultimii ani de gimnaziu cu media generala 10.

EVALUARE NATIONALA 2015. Cat a luat fiul ministrului Educatiei la examene

Fiul ministrului Educatiei, Radu Cimpeanu, a obtinut medie de 7. 57, la Evaluarea Nationala din acest an. El a luat 7. 90 la examenul de Limba si literatura romana si nota 7. 25 la examenul de Matematica.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Vrancea dupa contestatii

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii. Rezultatele finale de la Evaluarea Nationala 2015 Vrance vor fi afisate marti, 30 iunie. Rezultatele vor fi publicate si pe edu. ro.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015. Subiecte mai usoare, medii mai mari

Rezultatele Evaluarii Nationale de anul acesta arata o rata a mediilor peste 5 de aproximativ 79%, cea mai mare din ultimii ani, insa mediile mari vor duce la o bataie mult mai stransa pentru locurile de la liceele de top, sustin expertii. Marti vor fi publicate si rezultatele finale, in urma rezolvarii contestatiilor.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Mehedinti dupa contestatii

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 dupa contestatii. Marti, 30 iunie, vor fi afisate rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor. Elevii pot afla online de pe edu. ro, ce nota au luat la Evaluarea Nationala 2015.

Rezultate finale Evaluare Nationala 2015 Mures, dupa contestatii

Rezultate Evaluarea Nationala 2015, dupa contestatii. Cei care au depus contestatii la Evaluarea Nationala 2015 vor afla rezultatele finale marti, 30 iunie. in judetul Mures 354 de elevi au depus contestatii. Rezultatele finale la Evaluarea Nationala, dupa contestatii, vor putea fi consultate pe adevarul. ro, la scurt timp dupa afisarea acestora pe edu. ro.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. Cum arata notele elevilor de clasa a VIII-a, dupa contestatii

Numarul mediilor de 10 obtinute de candidatii suceveni la evaluarea nationala a crescut de la 25 la 29, in timp ce ponderea mediilor peste 5 a ajuns la aproape 80%, dupa solutionarea contestatiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )