Libnet.ro
UNICEF

21:01

Evaziune fiscala de milioane de euro la Hunedoara.

România Liberă România Liberă,
Evaziune fiscala de milioane de euro la Hunedoara.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alba Iulia au efectuat zeci de perchezitii, luni dimineata, in judetul Hunedoara. Acestia au vizitat locuintele si firmele unor oameni de afaceri, implicati intr-un caz de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane de euro. Printre cei vizati sunt Adrian Filer, fost adjunct al fostului sef al Politiei municipiului Hunedoara in perioada 1998 - 2005, si . continuă pe România Liberă

Hunedoara: Perchezitii la firme si persoane suspectate de evaziune fiscala.

Procurorii DIICOT fac, luni dimineata, zece perchezitii in judetul Hunedoara, la locuintele a 11 persoane si la firmele controlate de acestea, suspectate de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane de euro, potrivit Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DICOT) - Serviciul Teritorial Alba-Iulia, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii .

Perchezitii in Hunedoara: Vizate persoane suspectate de evaziune fiscala de 1,8 milioane euro

Procurorii DIICOT efectueaza, luni, un numar de 10 perchezitii in judetul Hunedoara, la domiciliile a 11 persoane suspectate de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane.

Perchezitii in Hunedoara: Sunt vizate persoane suspectate de evaziune fiscala de 1,8 milioane euro

Procurorii DIICOT efectueaza, luni, un numar de 10 perchezitii in judetul Hunedoara, la domiciliile a 11 persoane suspectate de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane de.

Perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov: 11 suspecti de evaziune fiscala si vanzare de haine contrafacute, dusi la audieri

Politistii au efectuat, luni dimineata, patru perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala si vanzare de haine contrafacute aduse din Turcia. Unsprezece.

Un fost viceministru grec anchetat de evaziune fiscala a fost gasit spanzurat

Un fost membru al guvernului grec, suspectat de evaziune fiscala, a fost gasit spanzurat joi, la domiciliul sau din orasul Volos, transmite AFP. Avocatul Leonidas Tzanis avea 57 de ani si a fost viceministru.

Adina Buzatu neaga acuzatiile de evaziune fiscala

Stilistul vestimentar Adina Buzatu ar fi urmarita penal de Parchetul Capitalei pentru evaziune fiscala, potrivit presei, intrucat aceasta nu si-ar fi declarat toate veniturile incasate.

Romcard: Tranzactiile online cu cardul au atins valoarea de 165,8 milioane euro in primele noua luni din acest an, peste valoarea totala a tranzactiilor din 2011

Volumul platilor online cu cardul a atins valoarea de 165,8 milioane euro in perioada ianuarie-septembrie din acest an, in crestere cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut si peste valoarea tranzactiilor totale inregistrate la nivelul anului 2011, conform datelor Romcard. In perioada mentionata, prin platforma de plati online PayU s-au inregistrat tranzactii in valoare de 138,4 milioane de euro.

Borza: Hidroelectrica va inregistra pierderi de 100 milioane euro in acest an, din cauza secetei

Hidroelectrica va inregistra in acest an pierderi de 100 milioane euro, fata de un rezultat negativ de 124 milioane lei in 2011, iar veniturile vor scadea cu aproximativ 800 milioane de lei, ca urmare a unei productii de electricitate la un minim istoric, potrivit administratorului judiciar, Remus Borza, relateaza sursele de presa.

Borza: Hidroelectrica va inregistra pierderi de 100 milioane euro in acest an, din cauza secetei

Hidroelectrica va inregistra in acest an pierderi de 100 milioane euro, fata de un rezultat negativ de 124 milioane lei in 2011, iar veniturile vor scadea cu aproximativ 800 milioane de lei, ca urmare a unei productii de electricitate la un minim istoric, potrivit administratorului judiciar, anunta Mediafax.

Dan Diaconescu sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

UPDATE 09:17: Dan Diaconescu nu a spus de ce abia acum prezinta dovada existentei banilor Dan Diaconescu a prezentat aseara, presei, un extras de cont, pe care a hasurat anumite portiuni. --- *UPDATE 08:49: Dan Diaconescu va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor statului Dan Diaconescu a anuntat ca va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:35: Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:31: Statul si trei banci au constituit Comitetul pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim Autoritatile statului Guvern, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), Electrica) si trei banci creditoare au infiintat Comitetului pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim CSFO), un parteneriat public-privat care are ca obiectiv mentinerea companiei pe linia de plutire si pregatirea acesteia pentru privatizare, relateaza sursele de presa. ----- Dan Diaconescu a sustinut, aseara, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, in fata presei, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursalele unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, realteaza sursele de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )