Libnet.ro
UNICEF

10:30

Evaziune fiscala sub acoperirea concursurilor scolare. Procurorii fac perchezitii in scoli si licee

Adevărul Adevărul,
Evaziune fiscala sub acoperirea concursurilor scolare. Procurorii fac perchezitii in scoli si licee

Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti a fost deschis in aceasta dimineata, nu pentru elevi, ci pentru politistii si procurorii care ancheteaza un caz de evaziune fiscala sub paravanul concursului scolar Arhimede. continuă pe Adevărul

Descinderi la Scoala 11 din Buzau. Cauta indicii intr-un dosar de evaziune fiscala prin organizarea de concursuri scolare

Peste 200 de politisti fac, marti dimineata, 80 de perchezitii in Capitala si sapte judete intre care si Buzau, la suspecti de evaziune fiscala prin organizarea de concursuri scolare, cu un prejudiciu estimat la 3,14 milioane de euro. La Buzau, descinderile au loc la Scoala generalanr 11 si sunt efectuate de trei politisti din Bucuresti.

Perchezitii ale procurorilor Parchetului General intr-un dosar de evaziune fiscala, la firme cu activitati de tip media

Procurorii Parchetului General si ofiteri de politie efectueaza luni dimineata 9 perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov la reprezentanti ai unor societati comerciale cu implicare in activitati de tip media, suspectati de evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA. Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorii efectueaza cercetari intr-un dosar penal avand ca obiect evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA, cauza in care documentarea faptelor a vizat derularea de cercetari in baza informatiilor furnizate de Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Doru Bostina, arestat intr-un dosar de evaziune fiscala

Avocatul Doru Bostina a fost arestat, vineri, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB), in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Perchezitii la Scoala Take Ionescu. Verificarile procurorilor DNA, in dosarul in care Asociatia Arhimede este acuzata de evaziune fiscala

Procurorii DNA, perchezitii la Scoala Generala Take Ionescu din Ramnicu Valcea, in dosarul in care este vizata Asociatia Arhimede. Potrivit procurorilor, asociatia care a organizat concursuri scolare in unitati de invatamant din mai multe judete, printre care si Valcea, a prejudiciat statul cu peste trei milioane de euro.

Perchezitii la licee si scoli din Capitala si 7 judete: Este vizata Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare, acuzata de evaziune fiscala de 3,14 milioane de euro (VIDEO)

30 Perchezitii in aceasta dimineata la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti. Vizata esar fi Asociatia Arhimede, care organiza concursuri scolare in mai multe licee din Capitala si din.

Gheorghe Nichita, adus din arest la domiciliu, la DNA. Procurorii fac perchezitia informatica

Update 10. 22 - Procurorii DNA fac in aceasta dimineata perchezitia informatica in dosarul primarului suspendat din Iasi, Gheorghe Nichita. Mai exact, toate calculatoarelem ridicate atat de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )